Kto robí výklad kariet zdarma?

15. mar 2024

Dobrý deň, je tu niekto ochotný mi urobiť výklad na jednu otázku zadarmo resp. za nejakú symbolickú cenu, prosím?

nairobi
15. mar 2024

Pridám sa,tiez by som rada jednu otázku na karty 🙏

laurikalalinka
15. mar 2024

Skús kúpiť klasické veštecké karty a sama prídeš k odpovediam

maja22
15. mar 2024

Asi neveris v Boha, ked chces hladat odpovede v kartach, ale keby nahodou ano, tak len upozornim, ze je to tazky hriech. Akekolvek vestenie je proti 1. Boziemu prikazaniu v Desatore.

alickapusinka
15. mar 2024

@maja22 samé blbosti trepeš.

maja22
15. mar 2024

@alickapusinka viera v Boha je blbost, ale vestit sinz kariet je uplna normalka 😃😃😃 Ok, ked myslis 😃

lenkasarka
15. mar 2024

Dámy jasne že vám vylozim karty. Mám žolinove aj uno. Z ktorých chcete?

neferneferuaton
15. mar 2024

@lenkasarka zo sedmovych nevestis? 🤔🤔🤔

miadi
16. mar 2024

@lenkasarka z tych sa to nerobi. Treba Pokémon karty. 😉

martinmmartin
16. mar 2024

buducnost je najjasnejsie vyjavovana v kartach kreditnych

dadka1997
16. mar 2024

Ak sa tu aj niekto taký najde mu uveris? 🤣🤣🤣

maja22
16. mar 2024

@martinmmartin pobavil si, top koment 😂

autor
16. mar 2024

@dadka1997 skôr chcem vedieť pohľad inej osoby, pomohlo by to v rozhodovaní... Ono raz som bola u veštice, brala som to skôr tak, že možno len dedukuje, no niektoré veci sa splnili a vedela aj veci, ktoré nemala ako vediet každopádne som tam šla keď som sa nevedela v niečom rozhodnúť a ona mi načrtla priebeh ako vidí, že by to bolo keby urobím to a ako keby druhé...
@maja22 áno, verím v Boha, prvýkrát počujem, že je to hriech... Prečo, prosím?

dadka1997
16. mar 2024

Rozhodovat sa musiš podľa seba, podľa toho ako ti to hovori srdce.
A áno, je to hriech, pretože patria medzi okultizmus, to už je len na tebe k čomu sa priblížiš. Ak sa chceš niečo spýtať a veriš spýtaj sa Boha.

yoxinka
16. mar 2024

@martinmmartin
YES!!! 🤣🤣🤣
Autorka, keď veríš v Boha, tak veríš Bohu, nie kartám. Keď veríš viac kartám ako Bohu, v Boha neveríš 😉.

stanulienkat
16. mar 2024

To niekto veri takym stupidnostiam? Co takto pouzit mozog?

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkasarka
16. mar 2024

@neferneferuaton viem,ale nemám ich doma.

maja22
16. mar 2024

@autorka pokusim sa vysvetlit. Ked veris v Boha, poznas Desatoro. To su pre veriaceho cloveka zakladne informacie o tom, co mame robit, aby sme neublizili inym a ani sebe. Avsak prve tri prikazania sa venuju nasmu vztahu k Bohu. Nebudes mat inych bohov, aby si sa im klanal... nevezmes meno Bozie nadarmo... svatit sviatocne dni (znamena to v tieto dni budovat svoj vztah s Bohom a lasku k bliznemu). Do toho prveho prikazania patri aj zakaz vyhladavat vestcov, chciet poznat vlastnu buducnost. Toto nam neprinalezi. Boh vie, ze by to uskodilo nasej dusi, keby sme dopredu vedeli, co nas caka. Preto to zakazuje. Minule tu bola tema, kde autorka bola uplne rozhodena z toho, ze jej jedna vestica povedala, ze ju manzel podvadza, hoci dalsie dve jej to nepotvrdili. Ani manzel, brani sa, ze to nie je pravda. Avsak ta zena bola z tej informacie uplne vnutorne rozbita. Riesila to v sebe, mozno stale riesi. Ta vestica jej zasiala do duse nepokoj, pochybnosti o vlastnom manzelovi, nedoveru, jednoducho ked clovek spacha hriech, ma to vzdy zalostne nasledky. Vestice nemaju svoje schopnosti od Boha. Niektore mozu byt len sikovne v ludskej psychologii, odpozoruju iste veci a na ich zaklade tvoria svoje domnienky. Niektore vsak mozu byt pod vplyvom zleho ducha, doslova s nim spolupracuju a preto maju vedomosti o tom, co sa udialo tej-ktorej osobe v zivote. Lebo diabol nas pozna. Najma nase hriechy, on nas do nich laka, odhaluje nase slabiny a utoci. Preto vie vesticu naviest na to, aby spoznala iste skutocnosti. Ale ani diabol nevie predpovedat buducnost. On moze nieco nacrtnut a clovek sam pod vplyvom toho, ze tomu uveril, postupne sa do tej situacie dostane, doslova si ju privola. Kazda vestica pacha tazky hriech, lebo nerespektuje Boziu volu. Preto navsteva vestice a vyuzitie jej sluzby moze otvorit branu zlemu duchu a zacne si na toho zakaznika narokovat, nakolko aj ten clovek sa ocita v rozpore s Bohom. Ak ta nieco trapi, vyuzi sluzby odbornikov - kontaktuj psychologa, psychiatra alebo knaza, podla toho, o co ide. A pridaj modlitbu, pros Boha o pomoc. Nenechaj sa vlakat do pasce.

maja22
16. mar 2024

A este - ak si bola u vestice, cin z toho pokanie. Odpros za to Boha a skus tento hriech nejako vynahradit. Napr. sa pomodli aj za tu vesticu, alebo urob dobry skutok, niekomu pomoz, aby si tento hriech odcinila.

maja22
16. mar 2024

Zabudla som este, ze ak si katolicka, cim skor chod na sv. spoved. Je to tazky hriech.

autor
16. mar 2024

@maja22 Ďakujem za toto, čo si napísala, som evanjelicka, my nemáme také spovede ako katolíci, ale bola som na spovedi odvtedy, hoci ma nenapadlo, že toto môže byť taký hriech, viem, že mágia áno, ale keď samotní všetci sa zvyknú oháňať, že ,,pracujú,, s anjelmi.... No vieš modlím sa, prosím o odpoveď Boha, a žiadna odpoveď akoby neprichádzala.. a keď má človek niečo zložitejšie živote, čo nevie vyriešiť, tak sa už potom utieka k takémuto.. ja som to nevnímala ako hriech, hoci som sa modlila predtým nech ma nasmeruje skrz tú vešticu Boh k tomu ako je to podľa neho správne.. každopádne ti veľmi ďakujem za cenný a normálny komentár

autor
16. mar 2024

@stanulienkat prajem ti, aby si ty nikdy nemusela v živote riešiť ťažké situácie, ktoré jednoducho majú dopad na psychiku a človek potom hľadá odpovede aj skrz veštenie... Neposudzuj keď nevidíš situáciu... Ak nemáš ako normálne prispieť ku diskusii, tak prosím ani neprispievaj, resp. sa to dá vždy napísať aj normálne a nie arogantne. Ďakujem, maj pekný deň

maja22
16. mar 2024

@autorka ak sa ohanaju, ze pracuju s anjelmi, tak potom s tymi padlymi... teda so zlymi duchmi... Anjeli v nebi totiz Boha respektuju a su mu poslusni. Neposlusnost je cesta do pekla. Pomodlim sa za teba, aby sa tvoja tazka situacia poriesila, nech ta Boh zehna. Aj ked sa ti zda, ze mlci, neodpoveda, ver tomu, ze ak ho o nieco prosis, uz je to v procese. Len my to este nemusime vidiet.

laurita285
16. mar 2024

ja ti vyveštím aj vyleštím, polož otázku

stanulienkat
16. mar 2024

Nikdy v živote som nebola v situácii, aby ma opustil zdravý rozum. Nerozumiem aké odpovede čakáš od podvodníkov.

autor
16. mar 2024

@maja22 ďakujem 🙏

autor
16. mar 2024

@stanulienkat tak super, fandím ti

hsjdudhdbd
16. mar 2024

@alickapusinka netrepe blbosti ma pravdu

maja22
16. mar 2024

@hsjdudhdbd vdaka ❤️

lalenka33
16. mar 2024

@oli18 moja známa je volička PS a predstav si, že celý svoj život prispôsobila veštici, ktorá jej povedala, ktoré zuby jej mužovi chýbajú (spávala s ním jej vnučka), ďalší kamoš volič Harabina a podporovateľ Putina tiež verí a platí veštici. Čiže podľa mňa im veria skôr ,,jednoduchší" ľudia, ako ficovoliči.