Robí tu niekto výklad kariet? Zdarma?
ty keby si vykladala urobila by si to zadarmo. To je čas .Zadarmo nikto nič neurobí.
Ja nechapem, ako moze niekto chciet od cudzieho cloveka nejaku sluzbu zadarmo.
@tenerifka
@alickapusinka vy robíte výklad? Ak áno za akú cenu prosím?
Zadarmo?prepač ale si smiešna🤣🤣🤣
Inac ja hladam kadernicku a maliara tiez zadarmo.
Dobre, prosím Vás pokoj. Nechápem načo to komentujete, keď neodpovedate k veci. Ak robíte výklad ako zárobkovú činnost, tak napíšte, že robíte, ale NIE zadarmo. Tak poprosím cenu za akú robíte a ja sa ozvem do správy 🙂
Ja naozaj nikdy nepochopím trápne komentáre, ktoré sú odveci. Tiež tu natrafim na veci, nad ktorými si pokrutim hlavou, ale pokiaľ neviem poradiť, nevyjadrujem sa k tomu zbytočne, nevidím v tom zmysel. Okej, nechcem službu zadarmo, iba som sa pýtala. Som ochotná aj zaplatiť.
dievča, radšej vyhoď peniaze za niečo užitočné...
Naco to chces, ked to podla teba ma nulovú hodnotu?
Vyloz si sama tarot. To je najlepsie.
ja áno ale nerobím už ale viem výkladať ale nerobím to.
Ja robim vyklad zadarmo. Takze zaciname: zajtra nehod po schodoch do pivnice, bude na nich velky pavuk. Tento rok si nedopraj burciak, prezenie ta. Koncom roka sa zalubis do strasiaka v maku, bude to osudova ale bolestiva skusenost.
Jedna pani na instagrame robi cez telefón a pošleš takú sumy akú chceš. Ja som bola spokojná. Ak chceš napíš mi dám ti kontakt.
Ak veris vo vestenie, veris v nadprirodzeno, v tom pripade ta upozornujem, aby si nasmerovala svoju vieru na Boha. Vestenie je hriechom a je to nebezpecne zahravanie sa so zlymi silami.
Títo ľudia žijú z toho, že oblbujú jednoduchých ľudí, takže to ti zadarmo nebude nikto robiť. Oni žijú naivity jednoduchých ľudí. Normálny človek tomu neverí ani zadarmo.
@stanulienkat aspoň netrep sprostosti
@maialeo konkrétne aké??🤣🤣 Áno, stojím si za tým. Normálny, psychicky zrelý jedinec nebude tomuto veriť. Veria tomu zväcsa ľudia, ktorí chodia do kostola. Ti tiež veria bachorkam- je to jedna skupina.
Len mala ukazka zo SZ, je tam toho o vesteni viac: "14 A Pán mi odpovedal: "Lož prorokujú proroci v mojom mene. Neposlal som ich, ani som im neprikázal, ani som nehovoril k nim; lživé videnie, ničomné veštenie a výmysly svojho srdca vám prorokujú.
15 Nuž takto hovorí Pán o prorokoch, ktorí prorokujú v mojom mene, hoci som ich neposlal, a ktorí hovoria: "Meč a hlad nebude v tejto krajine." Mečom a hladom skončia títo proroci.
16 A ľud, ktorému prorokujú, bude vyvrhnutý na uliciach Jeruzalema od hladu a od meča a nebude, kto by ich pochoval; ich a ich ženy, ich synov a ich dcéry. Na nich teda vylejem ich zločinnosť."
@stanulienkat to, či si ty psychicky zrelý jedinec je uplne jedno. Naštuduj si starý Egypt a potom rozdávaj rady, čo sú báchorky. Bez rozvoja učencov v Egypte by si dnes bola inde.
@maialeo co maju spolocne ucenci s hochštaplermi, co zarabaju na ludskej blbosti?
Zadarmo ani kura nehrabe