Ahojte, robi tu niekto vo VUB?
@soulmate9 a čo potrebuješ vedieť. Poradiť ti možno môže aj človek z inej banky alebo človek z ne-banky, ktorý však pozná pozície. Klientský pracovník je v každej banke o tom istom. Máš plán na každý produkt, ktorý banka predáva na pobočke. Tvojou úlohou je oslovovať klientov na pobočke - čiže ak si príde zrušiť inkaso. osloviť ho na úver. Ak sa príde opýtať na hypo, ponúknuť mu poistenie a kreditku. Tiež obvolávanie klientov a pizývanie na stretnutie, s cieľom predať mu niečo. Ak ide o pobočku v shoppingu, tak práca na smeny a aj cez víkendy, vo väčšine bankách. A niektoré banky (teda jedna konkrétna) majú podmienku v pracovnej zmluve, že ak odídeš do roka, tak zaplatíš školenia, ktoré ti poskytli, čo môže byť až do výšky 1800 eur.
Ja napríklad na pobočke v TB, kam chodievam, registrujem osobnú bankárku, ktorá tam je určite cez 15 rokov. A niekto to nedokáže robiť ani rok.
@melanta nejde mi o pracu, potrebujem nieco vediet ohladom zrusenia uctu. Preco mi predlzuju dátum, zrusenia uctu. Ktorý mi mal byt zruzeny 17,9 a presunuli to na 2.10 aby vydrankali odomna dalsich 7e!! Ucet uz vyse mesiaca nepouzivam... Na zmluve mam napísané jasne, ze 17.9. Mi bude zruseny. To ako si toto dovoluju, tyto korporatni nenazrani smejdi!! Vytacaju ma uz do vyvrtky!!!!!
@soulmate9 informuj sa na Infolinke. Aj keby sa ti tu ozval klientský poradca z VUB, neodpovie ti, lebo nemá to z brucha ako vedieť. Takže buď Infolinka alebo návšteva pobočky a vedieť konkrétny dôvod. Nemáš kreditku, ktorú si tiež rušila? Alebo úver, ktorý si vyplácal? A keď budeš mať po, podaj sťažnosť a žiadosť o vrátenie poplatku za október s uvedením dôvodu.
@melanta od rana tam volam a neviem sa tam dovolať.... Osobne tam viem ísť az v piatok. Nemam ziadny uver, ani som nikdy nemala. Uz som v druhej banke. Tak neviem co stale riesia, zjavne chcu este zinkasovat co sa da.... . Ale toto drankanie 7e za vedenie uctu mi ide uz pekne krkom, nakoľko ich kartu uz nevyuzivam.
asi povedz ze co chces, lebo ak tam niekto robi vratnika, alebo upratovacku, ti asi nepomoze s tym co chces :D