Kto robí v Slovenskej sporiteľni ako poradca?

anikooo1987
5. jún 2020

Dobry den!
Mozem sa spytat je tu niekto, kto robi v slsp ako poradca? Alebo by ste vedeli odporucit niekoho?

amonet
5. jún 2020

potrebujes sa nieco opytat alebo riesit na pobocke?

anikooo1987
autor
5. jún 2020

@amonet ano, mala by som jednu otazku.

amonet
5. jún 2020

pytaj sa

anikooo1987
autor
5. jún 2020

@amonet da sa tu poslat spravu aj sukromne?

amonet
5. jún 2020
anikooo1987
autor
6. jún 2020

@amonet asi som Vam poslala spravu 🙂 ...aspon dufam 🙂

katka952
22. sep 2021

@amonet dobry den, ja by som sa chcela nieco spytat ak mozem 🙂 velmi ma zaujima ci je to naozaj take strasne s tymi tlakmi na plnenie planov, ako vsade citam na internete. Vela krat sa skloňuje az psychicky teror. Nastupujem do slsp ako poradca a rada by som mala prehlad o tom, ako je brany novy clovek. Ci sa skor len zauca alebo su uz od zaciatku na neho vyvíjané tlaky. Pripadne ak su, je to naozaj take neúnosné? Co moze takýto novy zamestnanec očakávať? Za kazdy Vas postreh a radu Vam budem vdacna 🙂

201didi201
19. feb 2022

@katka952 ja som tiez pred nastupom do prace hľadala v diskusiach, ze ako to asi chodí atd no a po precitani viacerych som sa zhrozila. Realita je však ina, je to na každého povahe a bez tych plánov by to bola pre mna len každodenna nudná rutina samozrejme každy ponadava z času na čas, ale teraz na MD mi praca velmi chyba a hlavne kazdodenny kontakt s klientmi. Myslim, ze v dnešnej dobe je dôležite urcovat si ciele za ktorymi si pojdes a v banke máš fakt možnost aj karierne rast a myslim ze aj platovo je to pre ženu super ;) ALE je tazke pracovny cas sklbit s rodinnym zivotom :(