Čaute bol by niekto taky ochotný a preložil dcere 100 slovovy text do angličtiny??
A ako jej toto reálne pomôže? Ak s tým má problém, tak potrebuje doučovanie, nie naučiť ju ako podvádzať...
Tak toto bol dobrý fór 🤣🤣🤣 áno,všetci sa tu nudia a len sa tak trhajú o to,aby preložili cudziemu dieťaťu 100-slovovy text,ktorý si ma preložiť sama 🤦 OMG,na dnes som už videla všetko..
@ciusinka to si vždy aj ja poviem, ale ono vždy príde niečo, čo človeka zase ,,prekvapi,,
Ja by som jej to preložila do troch minút keďže angličtinu ovládam ľavou zadanou . Ale nebudem podporovať matku ktorá podporuje vlastnú dcéru v lajdáčení. Snáď sa nikto ochotný nenájde a ty si uvedomíš že angličtinu v živote veľmi potrebovať bude tak nech sa ju pekne učí sama .
Čo tak dať dcére do ruky slovník a nech sa poriadne učí?
100 slov nie je tak veľa, aby to dcéra nezvládla sama ...na pomoc si môže vziať google prekladač, ak je tam naozaj slovo, ktoré nepozná
Nejde o to aby to mala bez chyby, ale aby sa niečo naučila, či?
anglictinu som sa ucila ako samouk, ak nieco potrebujem viem sa dohovorit. a pred chvilou som pomocou google prekladaca odoslala email v chorvactine a v anglictine do Chorvatska.
A koľko si ochotná zaplatiť? ;)
Slovniiiiiik to rad prelozi 😊
Ahoj. Dcerka nech si to napise sama a kludne mi to posli na skontrolovanie. Tak som robila aj bratovi a potom som mu vysvetlila, co mal zle a preco to tak malo byt.
ja sice neviem anglicky, ale moja 9r dcera ked nevie slovo,tak si najde sama, aspon v prekladaci, alebo na nete, ako sa ma pisat....
za mojich cias ani take vymozenosti, ako online slovnik na internete nebol, a ak uz bol net, tak sakra drahy, vsetko pekne pracne so slovnikom, klasickym, ze kniha, ak take daco tvoje dieta vobec pozna….
dnes maju net, google, tak nech sadne na rit a napise si to sama 🙄🤦🏼♀️
radšej lingea slovník 🙂 google je na nič, niekedy prekladá mizerne. v lingea slovníku máte preklad aj vysvetlenie ako v klasickom papierovom 🙂 dá sa kúpiť aj appka za pár eur alebo celý slovník v kníhkupectve.
autorka má podľa jednej diskusie 20 rokov, tak neviem, či jej dcéra ovláda angličtinu, poprípade prácu s google prekladačom
@majka35 Presne som vedela že to o pomoc nežiada žiadna matka...veď ktorá by podporila ladackost, ale žiada o pomoc samotná dcéra , len si myslela že keď napíše text akože matka prosí o pomoc pre dcéru tak všetky sa tu roztrhneme aby sme preložili niekomu text ......🙆 Občas nechápem uz
slovnik?
A okrem toho čo tu baby píšu keď to dieťaťu preloží niekto cudzí učiteľka v škole to hneď spozná. Bude to preložené inak ako je úroveň jej jazyka, bude tam použité niečo čo sa možno ešte neučili atď. U nás v škole vždy nato prišla anglictinarka a buď mali rovno za 5 alebo ich dala prekladať pred tabuľou aj s otázkami a rovnako mali za 5
ponukam doucko cez net - mozno cez msg?
@ivetka454 škola ledva začala a už hľadáš niekoho kto jej bude robiť domáce úlohy? 🤦♀️