Kto preloží moje dcére 100 slov do angličtiny?

ivetka454
9. sep 2021

Čaute bol by niekto taky ochotný a preložil dcere 100 slovovy text do angličtiny??

janai1
9. sep 2021

@ivetka454 škola ledva začala a už hľadáš niekoho kto jej bude robiť domáce úlohy? 🤦‍♀️

haley7897
9. sep 2021

A ako jej toto reálne pomôže? Ak s tým má problém, tak potrebuje doučovanie, nie naučiť ju ako podvádzať...

ciusinka
9. sep 2021

Tak toto bol dobrý fór 🤣🤣🤣 áno,všetci sa tu nudia a len sa tak trhajú o to,aby preložili cudziemu dieťaťu 100-slovovy text,ktorý si ma preložiť sama 🤦 OMG,na dnes som už videla všetko..

kvetinka75
9. sep 2021

@ciusinka to si vždy aj ja poviem, ale ono vždy príde niečo, čo človeka zase ,,prekvapi,,

kikaaa444
9. sep 2021

Ja by som jej to preložila do troch minút keďže angličtinu ovládam ľavou zadanou . Ale nebudem podporovať matku ktorá podporuje vlastnú dcéru v lajdáčení. Snáď sa nikto ochotný nenájde a ty si uvedomíš že angličtinu v živote veľmi potrebovať bude tak nech sa ju pekne učí sama .

ella_price
9. sep 2021

Čo tak dať dcére do ruky slovník a nech sa poriadne učí?

patka06
9. sep 2021

100 slov nie je tak veľa, aby to dcéra nezvládla sama ...na pomoc si môže vziať google prekladač, ak je tam naozaj slovo, ktoré nepozná
Nejde o to aby to mala bez chyby, ale aby sa niečo naučila, či?

simonah73
9. sep 2021

anglictinu som sa ucila ako samouk, ak nieco potrebujem viem sa dohovorit. a pred chvilou som pomocou google prekladaca odoslala email v chorvactine a v anglictine do Chorvatska.

lubina
9. sep 2021

@ivetka454 nech pozrie google translate 😉 urcite sa jej hodi aj v buducnosti

zuvelyn
9. sep 2021

A koľko si ochotná zaplatiť? ;)

taga
9. sep 2021

Slovniiiiiik to rad prelozi 😊

srferreira
9. sep 2021

Ahoj. Dcerka nech si to napise sama a kludne mi to posli na skontrolovanie. Tak som robila aj bratovi a potom som mu vysvetlila, co mal zle a preco to tak malo byt.

janka2501
9. sep 2021

ja sice neviem anglicky, ale moja 9r dcera ked nevie slovo,tak si najde sama, aspon v prekladaci, alebo na nete, ako sa ma pisat....

zuzuliennka1
9. sep 2021

za mojich cias ani take vymozenosti, ako online slovnik na internete nebol, a ak uz bol net, tak sakra drahy, vsetko pekne pracne so slovnikom, klasickym, ze kniha, ak take daco tvoje dieta vobec pozna….
dnes maju net, google, tak nech sadne na rit a napise si to sama 🙄🤦🏼‍♀️

alexk12
9. sep 2021

@ivetka454 translator?

ajka0207
9. sep 2021

@ivetka454 Google translate?

mauduska
9. sep 2021

radšej lingea slovník 🙂 google je na nič, niekedy prekladá mizerne. v lingea slovníku máte preklad aj vysvetlenie ako v klasickom papierovom 🙂 dá sa kúpiť aj appka za pár eur alebo celý slovník v kníhkupectve.

majka35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka35
9. sep 2021

autorka má podľa jednej diskusie 20 rokov, tak neviem, či jej dcéra ovláda angličtinu, poprípade prácu s google prekladačom

vanda323
9. sep 2021

@majka35 Presne som vedela že to o pomoc nežiada žiadna matka...veď ktorá by podporila ladackost, ale žiada o pomoc samotná dcéra , len si myslela že keď napíše text akože matka prosí o pomoc pre dcéru tak všetky sa tu roztrhneme aby sme preložili niekomu text ......🙆 Občas nechápem uz

merkelica
9. sep 2021

slovnik?

klip0
9. sep 2021

A okrem toho čo tu baby píšu keď to dieťaťu preloží niekto cudzí učiteľka v škole to hneď spozná. Bude to preložené inak ako je úroveň jej jazyka, bude tam použité niečo čo sa možno ešte neučili atď. U nás v škole vždy nato prišla anglictinarka a buď mali rovno za 5 alebo ich dala prekladať pred tabuľou aj s otázkami a rovnako mali za 5

eva8
12. sep 2021

ponukam doucko cez net - mozno cez msg?