Ahojte, nájde sa tu niekto kto prekladá do latinčiny? Alebo ak poznáte niekoho poprosím kontakt. Nič zložité. Ďakujem krásne 😊😊
je tu jedna zienka co studovala latincinu a dejepis mozem ju skusit najst
@tomiholjubavi ty si minule niekde pisala ze si studovala nie?
Ahoj, tu najdes sudnych prekladatelov aj tlmocnikov z roznych jazykov. Vlavo v menu klikni na Prekladatelov a vyber jazyk.
http://jaspi.justice.gov.sk/jaspiw1/jaspiw_mini...
@lavieenrose ano, to je pravda 🙂 Ale zas uz aj preslo 7 rokov čo som štátnicovala a keďže to nikde nepoužívam, dosť som aj zabudla. takže na nejaký profesionálny text si veru netrúfam. ale nejakú serepetičku v pohode preložím.
Ahoj, mam.kamosku, co to studovala, teda klasicke jazyky, latinu, a grectinu. A viem, ze je dobra. Zistim, ci by prelozila? Co konkretne to je? Lebo vobec sa to nepouziva, bude to asi nejaky stary text, alebo nejaka lekarska terminologia? Ona je fakt dobra, okrem tohto ma statnicu z angliny a caka ju aj z franiny
Asi bude ťažké nájsť niekoho, kto ovláda latinčinu. Používajú ju hlavne v kostoloch kňazi a cirkevný hodnostári. Možno by sa našiel nejaký kňaž v tvojom okolí, ktorý by ti to preložil. Alebo skús google translator. Tam si to môžeš tiež preložiť, ale neviem do akej miery je tam zachovaný slovosled a gramatika.