Zaujíma ma váš názor. Kto sa podľa vás stane prezidentom?
Pelegrini
Pellegrini prve kolo, a druhe asi korcok
No predsa ,ten kto vyhral naposledy,predsa Ha-ra-bin 🤭🤣.
@dzescebuly Je volebná noc, tak čo čakáš? Je to veľká vec. Minule keď vypadol Facebook na hodinu-dve, bolo tu o tom asi 5 tém.
Pelle
@zuzanazu85 Konečne budeme mať prezidenta, ktorý vie ra-po-vať. 🤣
@asdfka Prečo ho stále volám Kročok? Je to Korčok. 🙄
Určite Pelle, aj teraz, aj potom 😅💪
@srdeenko19 aby to nebolo tak ako s ficom 🙄
@asdfka snáď nie 😅 verím, ze Korčok druhe kolo nedá.
@srdeenko19 preco?
tí čo teraz volili Harabina to dajú z povinnosti Pelemu aby Korčok prehral..takže asi Pele výhra aj druhé kolo
No podla vysledkov vyhral aj prve kolo Korcok 🤦♀️🙄
@oli14 lebo nechcem Korčoka, preto. Snáď nemusím nikomu nič vysvetľovať. Celá rodina volíme Pellegriniho.
Korcok toto kolo da na 1.mieste
@jarmila2010 tiez si myslim, scitavaju sa uz len velke mesta a tam Korcok Pelleho predbehne 👍
Voliči Harabina budú voliť predpokladám v druhom kole Pelleho. Takže bude to zaujímavé.
Podľa mňa prezidentom bude Pellegrini. Aj keď možno 1.kolo nevyhrá. Druhé áno.
Ale volby budú podľa Furbiho ZMA-NI-PU-LO-VA-NE
@pkgirl30 Pochybujem, tí čo volili Harabina nepôjdu, pretože tí,čo volia Harabina veria na čipy a jaštere, ktoré ovládajú svet a Zem je doska a ešte aj ten Pelle je dúhový🦄 prdiaci 🌈...🤭🤣
uz je to tam ..Korcok na prvom...
@zuzanazu85 no jasné to sa kľudne môže stať, Harabinove hlasy budú tie určujúce, či ľudia pôjdu alebo nie
no ja som dakde raz počula, že to bude ujo Pellegrini lebo ževraj je pekný a kludný..skoro mi cvrklo od smiechu😀 čo tí ludia vedia všeličo zapotiť 🙂
Ekonomicky silne kraje kde je vyššia vzdelanosť obyvateľstva volila Korcoka
Pelleho volil vidiek, východ, malé mesta a ľudia s nižším vzdelaním
Zo vypovedá za všetko
@pribinak ľudia s nižším vzdelaním? A ty vieš aké vzdelanie majú ľudia ktorí volia Pelleho? Waw, tu si super, ty vieš určiť vzdelanie ľudí len tak, od oka. 🤣🤣🤣🤣 Teraz som sa dobre pobavila.
Korcok vyhral prve kolo. Ale nic to neznamena, zalezi co dezolati budu robit o 2 tyzdne
@66simonka66 ber to sko fakt, su to sociologicke data
Zas anonym?!a zas ďalšia téma "prezident"😒