Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby?

2. mar 2024

Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby 2024 a prečo?

ibrunova
2. mar 2024

Neviem kto, ale viem prečo, lebo získa najviac hlasov 😂

egonsk
2. mar 2024

1. Chlap
2. Lebo ziadna zena nekandiduje

pribinak
2. mar 2024

Bojím sa že výhra podrztaska a prečo? Lebo sme tak sprosti až to pekne nie je

ankare
2. mar 2024

Pelle

neferneferuaton
2. mar 2024

Ten kto bude mať najviac hlasov

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
muchotrafka298
2. mar 2024

Uz septembrove volby ukazali, ze aky je nazor obcanov tejto krajiny a kam ju chcu smerovat. Takze v tomto smere opat neocakavam, ze by volby prezidenta nedopadli tak, ako ukazuju prieskumy.

777januska777
2. mar 2024

Ja verím, že korcok, ale tak ak vyhrá pelle mame historicky prvého gay prezidenta, človek by nepovedal aký sme ako národ progresívny 😀

neviditelnypes
2. mar 2024

Ja ako starý pes by som rád volil prezidenta, o ktorom som počul už po revolúcii 1989, ale asi už sa minuli... jeden hlavný je neprijateľný politicky, a druhý mi je podozrivé že som o ňom nikdy nepočul a zrazu aká kampaň.

pribinak
2. mar 2024

@777januska777 ale to že petko je buzerant babky v kostole nevedia, im sa páčia jeho jamky v lícach a to na dobrého prezidenta stačí

oli18
2. mar 2024

@pribinak uz si zacala v rodine s kampanou koho maju starky volit? Ak toto urobi vacsina, tak nevyhra.

domininini
2. mar 2024

Dufam ze harabin

breznica
2. mar 2024

@domininini ten vyhrá aj keď nevyhrá 😀

marca12
2. mar 2024

@777januska777 vies co je na tom najsmutnejsie. Ze ho idu volit ludia,ktori su proti homosexualom. Ale ze Pelle je gay,to im nevadi 🤦

marsmykkok
2. mar 2024

Najlepšie by bolo keby ani jeden... Ja voliť nepôjdem. Pelle bude podržtaška Smeru a Korček je pre mňa taký slizký neúprimný had, čo sa prispôsobí situácii a vopchá všade.

ivka225
2. mar 2024

@marsmykkok Prosím odcituj (aj s uvedením zdroja) niektorú Korčokovu vetu, s ktorou nesúhlasíš.

guiseppinka
2. mar 2024

Skoda, ze zuzka nechcela kandidovat... na druhej strane ju chapem, byt v osobnom kontakte s ficom a ostatnymi🤢 ak by bol korcok, dalo by sa to, lebo bude aspon trochu robit protivahu... prezident nema nejako extremne funkcie. Obavam sa, ze ked by tam dosiel pellegrini, tak by sa hned zmenili jeho kompetencie a bolo by svk uuuuplne v riti...

emasss111
2. mar 2024

No podľa výsledkov posledných parlamentných volieb to je bohužiaľ jasné 😐 a prečo? Lebo ľudia rýchlo zabúdajú...

ibrunova
2. mar 2024

Ja som veru tiež kadečo počula aj na Korčoka, a to z bližších kruhov, tak som tiež trochu zaskočená, lebo vlastne nemám koho voliť, možno dám niekoho z tých , čo majú 1%.

marsmykkok
2. mar 2024

@ivka225 a kde ja píšem o vetách jeho? Práve preto, že je neúprimný, hovorí vždy to, čo ľudia chcú počuť... Si poriadne prečítaj môj príspevok a potom reaguj.

emasss111
2. mar 2024

@marca12 presne tak, kopa ľudí neznáša homosexuálov, považujú ich za psychicky chorých, ale v prípade Pelleho to je už v pohode 🫣
Ja proti homosexuálom nemám nič a to, že jeden z kandidátov k ním patrí nebude mať žiaden vplyv na moje rozhodnutie 🙃

babababka
2. mar 2024

Pelle

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
huginko
2. mar 2024

@ivka225 prečo by mala tebe niečo uvádzať? Vyjadrila som názor, tebe sa páčiť nemusi

777januska777
2. mar 2024

Prosím volici smeru a pelleho vysvetlite mi tu vašu obľúbenosť k nim, lebo to fakt nechápem. Ono vždy všetko co povedali, tak urobili úplný opak, ale ze úplne úplný. Aká je ich ta schopnosť, ktorá vás presvedčila o tom, ze su to ti praví? Ved jedine co majú je schopnosť kradnúť. Nemajú reálne názor na nič, robia všetko úplne inak ako povedia a zatiaľ najdôležitejšie co v štáte spravili je ze si zvýšili platy, nakúpili stíhačky od usa a menia trestný zákon. Aká je ta ich schopnosť co vás oslovuje?

0silvia0
2. mar 2024

Keby mal Patrik Dubovsky vacsiu podporu, volila by som jeho. Spravny rovny chlap. Takto mi zostane asi len volit Korcoka, ale ci to pomoze🤷‍♀️

yoxinka
2. mar 2024

@chodec15
Keby sa toto všetko stalo, som presvedčená, že ľudia na Slovensku by obviňovali ZÁPAD … proste … nevysvetlíš, nepochopíš 🤷‍♀️.

ivangeline
2. mar 2024

No nacase si zistit kandidatov.. ;D Fakt netusim,kto a co.. Dam tomu par vecerov.

ibrunova
2. mar 2024

@ivangeline ja čakám na tie diskusie kandidátov, v minulých voľbách mi to veľmi pomohlo vybrať si.

guiseppinka
2. mar 2024

@ibrunova kedy maju byt?