Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby 2024 a prečo?
1. Chlap
2. Lebo ziadna zena nekandiduje
Bojím sa že výhra podrztaska a prečo? Lebo sme tak sprosti až to pekne nie je
Pelle
Ten kto bude mať najviac hlasov
Uz septembrove volby ukazali, ze aky je nazor obcanov tejto krajiny a kam ju chcu smerovat. Takze v tomto smere opat neocakavam, ze by volby prezidenta nedopadli tak, ako ukazuju prieskumy.
Ja verím, že korcok, ale tak ak vyhrá pelle mame historicky prvého gay prezidenta, človek by nepovedal aký sme ako národ progresívny 😀
Ja ako starý pes by som rád volil prezidenta, o ktorom som počul už po revolúcii 1989, ale asi už sa minuli... jeden hlavný je neprijateľný politicky, a druhý mi je podozrivé že som o ňom nikdy nepočul a zrazu aká kampaň.
@777januska777 ale to že petko je buzerant babky v kostole nevedia, im sa páčia jeho jamky v lícach a to na dobrého prezidenta stačí
Dufam ze harabin
@domininini ten vyhrá aj keď nevyhrá 😀
@777januska777 vies co je na tom najsmutnejsie. Ze ho idu volit ludia,ktori su proti homosexualom. Ale ze Pelle je gay,to im nevadi 🤦
Najlepšie by bolo keby ani jeden... Ja voliť nepôjdem. Pelle bude podržtaška Smeru a Korček je pre mňa taký slizký neúprimný had, čo sa prispôsobí situácii a vopchá všade.
@marsmykkok Prosím odcituj (aj s uvedením zdroja) niektorú Korčokovu vetu, s ktorou nesúhlasíš.
Skoda, ze zuzka nechcela kandidovat... na druhej strane ju chapem, byt v osobnom kontakte s ficom a ostatnymi🤢 ak by bol korcok, dalo by sa to, lebo bude aspon trochu robit protivahu... prezident nema nejako extremne funkcie. Obavam sa, ze ked by tam dosiel pellegrini, tak by sa hned zmenili jeho kompetencie a bolo by svk uuuuplne v riti...
No podľa výsledkov posledných parlamentných volieb to je bohužiaľ jasné 😐 a prečo? Lebo ľudia rýchlo zabúdajú...
Ja som veru tiež kadečo počula aj na Korčoka, a to z bližších kruhov, tak som tiež trochu zaskočená, lebo vlastne nemám koho voliť, možno dám niekoho z tých , čo majú 1%.
@ivka225 a kde ja píšem o vetách jeho? Práve preto, že je neúprimný, hovorí vždy to, čo ľudia chcú počuť... Si poriadne prečítaj môj príspevok a potom reaguj.
Pelle
Prosím volici smeru a pelleho vysvetlite mi tu vašu obľúbenosť k nim, lebo to fakt nechápem. Ono vždy všetko co povedali, tak urobili úplný opak, ale ze úplne úplný. Aká je ich ta schopnosť, ktorá vás presvedčila o tom, ze su to ti praví? Ved jedine co majú je schopnosť kradnúť. Nemajú reálne názor na nič, robia všetko úplne inak ako povedia a zatiaľ najdôležitejšie co v štáte spravili je ze si zvýšili platy, nakúpili stíhačky od usa a menia trestný zákon. Aká je ta ich schopnosť co vás oslovuje?
Keby mal Patrik Dubovsky vacsiu podporu, volila by som jeho. Spravny rovny chlap. Takto mi zostane asi len volit Korcoka, ale ci to pomoze🤷♀️
No nacase si zistit kandidatov.. ;D Fakt netusim,kto a co.. Dam tomu par vecerov.
@ivangeline ja čakám na tie diskusie kandidátov, v minulých voľbách mi to veľmi pomohlo vybrať si.
@ibrunova kedy maju byt?
Neviem kto, ale viem prečo, lebo získa najviac hlasov 😂