Kto píše recenzie pod reklamy?

11. jan 2024

To je nejaká platená brigáda? Mám namysli reklamy na sociálnych sieťach. 1500 komentárov typu úžasné, skvelé, objednávam druhý krát, naozaj odporúčam. Všetky negatívne samozrejme zmažu.

11. jan 2024

Vy píšete recenzie? Ja väčšinou pozitívne. Raz som napísala negatívnu a volali mi z obchodu, aby som ju zmenila. Že ma veľmi prosia. Tak už naozaj neviem, ako sa má človek dozvedieť pravdu?

nelca0510
12. jan 2024

Úprimne,po zlej skúsenosti pomene. Raz som napísala naozaj negatívnu,volali mi niekoľko krát z toho eshopu a napokon som dostala siahodlhy mail,aká som klamárka a mám recenziu odstrániť,lebo im ide o imidz. Nič som neodstránila,ale nepíšem odvtedy. Max dám hviezdičky.

oli18
12. jan 2024

Urcite si platia ludi, co im pisu pozitivne recenzie. To sa pozna.

stanulienkat
12. jan 2024

Určite si mnohí píšu sami sebe pozitívne recenzie. Takisto mnoho lekárov si to píše na stránky a hlavne esteticko-medicínske centra, kde robia skrášľujúce zákroky. Ja verím ako tak akurát heureka.sk.

12. jan 2024

@nelca0510 presne to isté aj ja. Od vtedy radšej nepíšem.

12. jan 2024

@stanulienkat ja som práve na heuréka menila recenziu po naliehani eshopu. Poslali mi link kde stačilo kliknúť a požiadať heuréku o zmenu recenzie.

stanulienkat
12. jan 2024

Fakt?? Vzala si mi ilúzie. 😄Dobre vedieť... ale ja keď si raz za niečím stojím, tak by mohol naliehať na mňa aj pán boh, proste tú recenziu nezmením. Nemam rada neobjektívne hodnotenia.

oli18
12. jan 2024

Ja pisem recenzie cez Googl, pod vlastnym menom, zatial su tam a nik sa neohradil
Lenze nie vzdy sa cez G da, neviem od coho to zavisi. Chcela som na jedneho lekara a nedalo sa, len cez najlekar, kde boli vsetky pozitivne a vsetky pod rovnako stylizovanym menom. To vidiet, ze robil jeden autor.