Súrne zháňam niekoho,kto mi vie oservitkovať veľkú umelohmotnú krabicu aj s vrchnákom.Bývam pri Modre,tak zháňam niekoho po blízku,aby som to nemusela posielať poštou.
@awalancha3 no ja by som si tiež netrúfla, hlavne ak mám k dispozícii jeden kus niečoho, čo chcem zdobiť - pokazím a čo potom? nie sme všetci tak tvorivo zdatní, ale ak je to také ľahké, ponúkni sa ty 😎
@vilkinka skús pozrieť na sashe.sk - to je stránka pre také šikovnice, prípadne na zariadim.sk 😉
@sissy27 ..urcite by som sa ponukla... preco nie... len ide o to, že dotycna to chce mat tak, ako to vidi vo svojej predstave.... a predstavivost nikoho ineho nenahradi jej vlastnu.....takze ironia je tentokrat zbytocna
@awalancha3 a ty budeš nejaká neomylná jasnovidka, nie? áno, dotyčná možno má nejakú predstavu a možno nie, nikde nie je napísané, že prípadnej ochotnej žienke nenechá voľnú ruku, alebo že spolu preberú čo by mohlo byť a čo nie a možno len proste bude rada, keď jej to niekto kvalitne urobí, lebo sama na to nemá čas, netrúfa si, nechce sa jej... ja som si tiež objednala obraz, mala som k nemu len jednu požiadavku a je nádherný, nemala som žiadnu konkrétnu predstavu ako by mal vyzerať a som maximálne spokojná, takže aj tak sa dá, nemusí byť vždy všetko striktne dané...
@sissy27 .........o prepáč, ty vedma jasnozrivá... ved ty si tu šéfová, ty si tá bytosť ezotericko mystická.... a z tvojej odpovedi priam srší hlbka znalostí, skuseností a objektívnej pravdy.. o óó ty studnica mudrosti....klaniam sa ti, korím sa tvojej velkosti, som len mala uboha polojasnozriva bytost, utiekajuca sa k tvojej sile poznania...a teraz vážne...nemam najmensiu chut sa dotahovat, vysvetlovat ci objasnovat, a je uplne jedno ci si moj postoj zaskatulkujes ako "nema argumenty", "boji sa ma", "zbabelo uteka z verbalnej potycky" alebo "nestojim jej za reč".......zbohom
@awalancha3 och preboha, som sa musela silno dotknúť tvojho ega 😀 😀 😀 😀
kua veď nechaj ľudí dýchať, keď si chce niekto dať ozdobiť krabicu druhému, tak čo ty riešiš, či bude spokojná s výsledkom 😎 ak by aj nie, tak teba z toho zuby bolieť nebudú 😎
zaujimave.......ale to iste zvladnes aj ty sama, nie? servitky, prislusne lepidlo a ide sa na vec...