Ahojte!
Potrebujem nutne poradit!!Neviete o niekom kto organizuje detske party v ba najlepsie lokalita ruzinov, dolne hony(podunajske bykupice, vrakuna)??Kde dokazu deti i zabavit(animator,mozno klaun) i zabezpecit obcerstvenie za rozumne ceny.Len mi neodporucajte nemenovanu siet obcerstveni fast food( v logu maju sialeneho klauna- z ktoreho mam stale na chrbte zimomriavky od strachu .o)) tam sme mali oslavu minuly rok a bolo to strasneeeeeee: 2 hodiny deti v kuse jedli len hamburgery a milk shaky a animatorka ich previedla "restauraciou" a dala im este dalsiu zmrzlinu a stihla namalovat detom (az dvom z dvanastich) na tvare nejake spiderman motivy..
POTREBUJEM NUTNE KONTAKT NA NIEKOHO ODSKUSANEHO!!!
vdaka:o)
ahoj skus v petrzalke club lilly tam robia oslavy a su fajn
Aj ja odporučam klub lilly !!!!!!
este k tomu eurolandu, tie fotky co su na stranke nie su aktualne, su to odfotene predosle priestory, vyzera to tam sice podobne ale nie tak novo
este k tomu eurolendu, ta cena ktora tam je tych je so vsetkym (obcerstvenie zabava, priestory, torta, darcek, hry)??? a este jedna otazka moze tam ist dokopi aj 20 deti????
pozri detskeoslavy.sk. prisli ku nam domov a bolo to fantasticke. animatorky boli skvele a vybrala som si z ich programu kuzelnika a deti sa mohli zosaliet. 🙂 zazitok na dost dlho. akurat neviem, ci to nejako tromfnem tento rok, kedze sme si nasadili taku vysoku latku. 🙂
Vo Vrakuni skus MC Rybka - daju sa prenajat priestory, v pripade zaujmu dokazu zabezpečiť program aj zdravý catering
Ahoj v Ružinove je nový podnik Mamaland, skús sa dohodnúť tam. mamaland.sk - nájdeš kontakty a môžeš si dohodnúť presne čo potrebuješ a aké sú Tvoje predstavy.
narodeninovú party pre deti je možné usporiadať aj v Detskom múzeu na Vajanského nábreží. Včera sme tam boli a bola tam skupinka detí, ktorá oslavovala. Aj rodičia si tam majú kde sadnúť,veľmi sa mi to prostredie páčilo. Odporúčam. Aj personál bol milý.
tu je hned niekolko miest kde robia oslavy pre deti http://kamsdetmi.sk/oslavy-pre-deti/
pozri www.jaslecertik.sk....ponúkame opatrovanie, aj priestory na využite narodeninových osláv..kapacita detičiek na pozvanie - 8..🙂
Osobne mám úžasnú skúsenosť s oslavou,ktorú sme mali pre nášho 6-ročného syna.Volá sa to Atlantis center na Kolibe a pre decká tam pripravili parádny program,nakoľko tam majú obrovské vedecko-vzdelávacie centrum,takže sa tam vyšantili.Je tam pekné prostredie,najnovšie tam pridali aj takú mini zoo,kozičky,zajačiky...=)Odporúčam
@bibibibus chcela som sa spytat, co vas ta oslava v atlantis centre stala a ci ste si obcerstvenie priniesli alebo bola torta apod. dodana centrom. Vdaka
Ahojte, pozrite aj dellarte.sk . Spravia vám krásny program, detské sa vyšantia, zabavia a ostanú vám aj milé pamiatky.
nie vo vlastných nie, oslavy sa robia doma u oslávenca, alebo v záhrade,na chate, je to rôzne... 😉
ahojte, mate niekto nejake update info ? pre nas aktualne na prelome februara/marca, a nie doma a za prijatelne financne podmienky 🙂, dakujem 🙂
mc donalds
viem spravit vyzdobu aj sutaz pripravit za nizke naklady a za nizku taxu vyrobit pomocky napr.na ninja party pre deti 🙂z vrakune-ruzinova.
...skús Euroland, http://www.nipa.sk/detsky-park-euroland-v-brati... 😎