Kto odklína?

4. apr 2024

Škodí mi jedna osoba a odvtedy mám problémy a najviac zdravotné . Podľa lekárov sú každé výsledky v norme ale ja sa tak necítim , neustále je mi zle , som slabá ledva stojím na nohách atd….
Prosím posmešky a tí čo tomu neveria a drzé príspevky ignorujem .

joesvk
4. apr 2024

"Odklína" modlitba a sviatostný život. Aspoň ja tomu verím.
Ak veríš na schopnosť ľudí používať mágiu, tak by si vedieť, že ak pôjdeš za druhým,kto robí podobné praktiky,tak sa do toho zamotáš ešte viac,než si teraz.

autor
4. apr 2024

@joesvk motliba pomôže aj keď nie som pokrstená? Lebo modlím sa každý deň roky a neodchádza to zlé odomňa vôbec

ivka225
4. apr 2024

Nestačilo by sa tej osobe vyhýbať?

autor
4. apr 2024

@ivka225 vyhýbam sa jej už veľmi dlho

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaass
4. apr 2024

Záleží všetko od tvojho nastavenia. Somariny ako veštice, mágia a kadejaké bludy ešte nikomu nikdy nepomohli. Zamyslela si sa nad tým, či si ty v poriadku psychicky? Ak máš v norme výsledky, tak chyba určite nebude v danej osobe. Možno ona ani nevie, že ty ju až tak riešiš 🙄🤷‍♀️ nastav svoju myseľ inak

zuzinka888
4. apr 2024

Mas aj nieco konkretne? Ako ti skodi- ci len mas taky pocit? Ako ti ublizila. Lebo ak v sebe zivys zlost nenavist a pocit krivdy- tie dokazu velmi vycerpavat. Ak dokazes tej osobe odpustit- ulavy sa tebe- ona to mozno robi, lebo je este viac zufala ako ty.

candii
4. apr 2024

Robí ti to zle lebo tomu veríš. Keby si tomu neverila nerobí ti to zle.

hopsas
4. apr 2024

Odklina? Ak veríš na zaklínanie a zlých duchov o čo viac by si potom mala veriť v Boha. Nepros o pomoc čarodejníkov, obrat sa na Boha. Bez ohľadu na to či si pokrstena alebo nie.

lenkakravcova
4. apr 2024

Skús toto 🙂

"Povedz: „Kto má v ruke kráľovstvo všetkého a On ochranu poskytuje a nik proti Nemu ochranu poskytnúť nemôže, ak viete?“ Povedia: „Boh“. Povedz: „Ako by ste mohli byť teda začarovaní?“ (Korán 23: 88-89)

Žiadaj od Boha ochranu, veď On všetko počuje a všetko vidí. (Korán, 40:56)

Povedz: Dávam sa pod ochranu Pána úsvitu,
pred zlom toho, čo stvoril, a pred zlom šíriacim sa za noci, a pred zlom tých, ktoré fúkajú do uzlov, a pred zlom závislivca, keď by závidel. (Korán, 113:1-5)

fauko
4. apr 2024

Krst je zoslanie Ducha Svateho, teda vzkriesenie pre novy zivot...ak citis, ze je roky na teba nieco ,,nalepene,,...daj sa pokrstit a mozes prijimat sviatosti. Jedine Jezis Kristus ma moc vyhanat zlych duchov.

maja22
4. apr 2024

Suhlasim s tym, ze jedine Jezis Kristus ma moc vyhanat zlych duchov a ze sviatosti su v tomto velmi napomocne. Ale tiez je dolezite byt aj psychicky v poriadku. Aj exorcisti, ktori maju sa modlia o oslobodenie ludi spod vplyvu zleho ducha, potrebuju mat istotu, ze clovek je psychicky v poriadku, ze ide naozaj o utlak zleho a nie o dusevne ochorenie.

joesvk
4. apr 2024

Neviem ako to vyzerá, keď sa modlíš a ku komu.
Ani či tie problémy u teba nemajú príčinu v psychike..

Ale tak predpokladajme,že naozaj je voči tebe namierená mágia. Tak potom skús-ľutovať svoje zlé skutky,ktoré si vedome a dobrovoľne robila .A voči tej osobe vyslovuj niečo ako žehnanie-teda praj tej osobe dobré veci.

biglovemom
4. apr 2024

Staci si to usporiadat v hlave a budes odkliata👌🏻

autor
4. apr 2024

@zuzinka888 robila mi zle v praci aj v osobnom zivote rozbroje vsade kde sa dalo , vsetko potrebovala rozhadat

maja22
4. apr 2024

@biglovemom niekedy je to v hlave a niekedy nie...

maja22
4. apr 2024

Ak ti robila zle, to, co citis, moze byt aj neumerny stres. Ak nie si v pohode psychicky, reaguje cele telo a je ti zle aj fyzicky.

zuzinka888
4. apr 2024

A aky bol jej dovod aby ti robila zle? Poznas ho? Ci ken tak, zo zavisti.??? Viem si predstavit aka to musi byt zataz na tvoju psychyku. Ako nad tym premyslas- co, kde, ako ......navymysla a narobi zlobu. Ako vlastne spis ak mas takuto " tazobu". Aj nekvalitny spanok vie s telom narobit neplechu.

autor
5. apr 2024

@zuzinka888 zavist a chcela nieco ziskat , spim zle

zuzinka888
5. apr 2024

Priatela/manzela? Tak toto by sim neriesila so "zaklinackou" ale so psychologom/terapeutom. A nie je to znak tvojej slabosti ale tvojej sily. Ked ziskas nad nou nadhlad a prestanes sa trapit upeavis spanok nakadu, vizaž(trapenie sa vzdy ukaze na tvary). A toto bude to co ju zacne " nicit. To ze nech povie hocico hocikonu ti to budes mat v ... lebo ti jej slova" nemozu ublizit"

greentrees
6. apr 2024

Posadnutosť rieši exorcista, neviem vsak čo všetko rieši.