Kto nakupuje oblečenie v Primarku?

9. feb 2023

Ahojte
Najde sa tu niekto kto chodí nakupovať do Primarku ? Oblečenie pre novorodenca

a_adamcova
9. feb 2023

Ja nie - za mňa je to nekvalitné oblečenie - možno stojí pár šupov, ale kvalita o ničom.

dzescebuly
9. feb 2023

Na FB je skupina Baby kids fashion- oni nakupuju na objednávku.sú veci ktoré sú kvalitnejšie,iné menej,ja som vždy spokojná 🤷

lenka567899
9. feb 2023

@a_adamcova do primarku sa nechodí pre kvalitne oblečenie ale pre lacné… pre deti ktoré rýchlo rastu je ideálne tam nakupovať šaty na doma do parku atd

veronikaszabova
9. feb 2023

To mozes nakupit aj v Pepcu, co Sinsay. Rovnaka kvalita - nic moc.

kiwi3
9. feb 2023

tiez sa pridavam, niektore veci pekne, ale nevydrzia nic, hned sama zmolka etc. proste dizajn anglicky ale vyroba najlacnejsia cinska. jedine, co mi odtial zatial drzi, je platena taska.

srferreira
9. feb 2023

Neviem ako na Slovensku, ale v UK Primark ma pre deti dost kvalitne. Ale tiez ako sa povie musis natrafit! Samozrejme maju aj chybne spoje, ze to ide krizom cez stred a tricko sa akokeby toci. Ale toto sa mi stalo aj so Zarou. Ano kupujem bezne tam malemu. A hlavne mi je jedno ze mi zaspini tricko za 1.30£ a nie za 15£, alebo zablati teplaky za 3£ a nie za 20£. Naposledy som mu kupila vestu prechodnu za 2.50£ no nekup to.
Inak pradlo periem, susicka veci super. A disney kolekciu co maju tak super.
Tak isto som natrafila aj pre mna kabat, bundu kt. mam cez 5 rokov. Sandale letne, pohodlnejsie som nemala. Ale napr. panske nikdy nic som nekupila muzovi, nepaci sa mi kolekcia nikdy. Primark je bud alebo! Ked vies co kupit tak maju tam super kusky za par supov a clovek by nepovedal, ze to je Primark.

a_adamcova
9. feb 2023

@lenka567899 Keď myslíš. Každému vyhovuje niečo iné. Ja si radšej priplatím, a viem, že to nebudem hádzať do koša po dvoch praniach. Ale, že to naozaj vynosí. Ono koľko na tom tak ušetríte. Ja kúpim synovi povedzme 8 tričiek za 15€ ale viem že mu to vydrží ako nové celý rok, a ešte ho aj dobre predám, za ten rok vy už v Pepcu, Primarku alebo Sinsay kúpite niekoľkonásobne viac tričiek. Tak na čom ste ušetrili? Lebo to už ani len nepredáte. Rovno do koša.