Surne zhanam mamicku ci nemamicku, ktora nakupuje cez E-Bay, konkretne cez ebay.co.uk
Dakujem.
@lussy211 zaregistrovať sa, ideálne je zriadiť si paypal účet - väčšina predajcov vyžaduje tento spôsob platby, a potom si už len vyberáš a nakupuješ 😉 buď dražíš, alebo môžeš aj rovno nakupovať (také ponuky sú označené "buy now")... ak potrebuješ nejaké konkrétnejšie rady, kľudne mi napíš cez IP
Ano jasne mozes .Dole ked pojdes v lavo tak je takym malym napisane ,ze Ask a question -na toto kliknes a tam zakliknes ,ze postage a dalej ta posunie na otazky ...na konci klikni na: No, I want to contact the seller.A tam sa ho opytas ,ze kolko je za 3 veci postovne .
Super, dik
najde sa niekto ochotny mi kupiť ovulacne testy cez ebay?
Ahojte kočky, ja by som tu mala na Vás veľkú prosbu... Strašne rada by som si objednala nejaké vecičky z Ebay, ale ja som do toho totálny blb, a navyše Paypal ani nepodporuje moju bankomatovú kartu, nakoľko ju mám Maestro... Preto by som Vás chcela poprosiť, či by niektorá z Vás, ktorá si odtiaľ tiež objednáva, nebola ochotná objednať mi to... Samozrejme seriózne... Prosím ☹
ahoj, napis mi ip 🙂 ja ti to mozem kupit 🙂))
ahojte baby,
cchem sa opytat ci robite aj tak ze by som si nieco objednala cez Vas vy by ste to zaplatili aj to moje a ja by som Vam poslala peniaze. ale ak nie prosim poradte mi ako nakupovat cez Ebay, som uplny novacik, nahodne som dostala link na stranku a vela veci sa mi paci 🙂
Dakujem Zuzana
Mozem objednat z ebay.co.uk a poslat na SK. Zijem v Uk a cez ebay nakupujem casto... Viac v sprave ;)
@lili007 a čo by si potrebovala?