Kto nakupuje cez ebay?

lili007
10. okt 2012

Surne zhanam mamicku ci nemamicku, ktora nakupuje cez E-Bay, konkretne cez ebay.co.uk
Dakujem.

sissy27
11. okt 2012

@lili007 a čo by si potrebovala?

lilysk
11. okt 2012

@lili007 Kupujem bezne 🙂

lussy211
11. okt 2012

@lilysk ja by som tiež potrebovala poradiť ako postupovať :(

sissy27
11. okt 2012

@lussy211 zaregistrovať sa, ideálne je zriadiť si paypal účet - väčšina predajcov vyžaduje tento spôsob platby, a potom si už len vyberáš a nakupuješ 😉 buď dražíš, alebo môžeš aj rovno nakupovať (také ponuky sú označené "buy now")... ak potrebuješ nejaké konkrétnejšie rady, kľudne mi napíš cez IP

lilysk
11. okt 2012

@lussy211 Hej kludne napis co potrebujes ti poradim -ja kupujem tak tyzdenne 2-3 veci 🙂
Uz si registrovana ci sa este len chystas ?Co konkretne by si potrebovala poradit?

zuj
21. nov 2012

@lilysk Mozem nejako kontaktovat predajcu napr.mailom? Ide mi o to, ze som si vybrala 3 veci od jedneho predajcu a chcela by som aby mi to poslal jednym balikom nech neplatim 3x postovne, da sa to nejako??? Dik.

lilysk
21. nov 2012

Ano jasne mozes .Dole ked pojdes v lavo tak je takym malym napisane ,ze Ask a question -na toto kliknes a tam zakliknes ,ze postage a dalej ta posunie na otazky ...na konci klikni na: No, I want to contact the seller.A tam sa ho opytas ,ze kolko je za 3 veci postovne .

lilysk
21. nov 2012

@zuj Ano jasne mozes .Dole ked pojdes v lavo tak je takym malym napisane ,ze Ask a question -na toto kliknes a tam zakliknes ,ze postage a dalej ta posunie na otazky ...na konci klikni na: No, I want to contact the seller.A tam sa ho opytas ,ze kolko je za 3 veci postovne .

zuj
21. nov 2012

Super, dik

katinka4
19. dec 2012

najde sa niekto ochotny mi kupiť ovulacne testy cez ebay?

mrsmisel
4. feb 2013

Ahojte kočky, ja by som tu mala na Vás veľkú prosbu... Strašne rada by som si objednala nejaké vecičky z Ebay, ale ja som do toho totálny blb, a navyše Paypal ani nepodporuje moju bankomatovú kartu, nakoľko ju mám Maestro... Preto by som Vás chcela poprosiť, či by niektorá z Vás, ktorá si odtiaľ tiež objednáva, nebola ochotná objednať mi to... Samozrejme seriózne... Prosím ☹

medovka14
4. feb 2013

ahoj, napis mi ip 🙂 ja ti to mozem kupit 🙂))

zuzan2
14. apr 2013

ahojte baby,
cchem sa opytat ci robite aj tak ze by som si nieco objednala cez Vas vy by ste to zaplatili aj to moje a ja by som Vam poslala peniaze. ale ak nie prosim poradte mi ako nakupovat cez Ebay, som uplny novacik, nahodne som dostala link na stranku a vela veci sa mi paci 🙂
Dakujem Zuzana

laylalu
20. júl 2013

Mozem objednat z ebay.co.uk a poslat na SK. Zijem v Uk a cez ebay nakupujem casto... Viac v sprave ;)