Dobrý večer
Viem že táto otázka tú podobná už bola (nečítala som ju niako dôkladne ani odpovede)
Ale ako je to s väzňami v Ústave na výkon trestu odňatia slobody, Hrnčiarovce nad Parnou (toje Trnava).
Každý väzeň má iné pravidlá návštev? Chcela by som ísť pozrieť priateľa do väzenia (ale niesom jeho družka keďže nežijeme spolu v jednej domácnosti) dokým zistím túto informáciu od nich, rada by som vedela vaše názory a skúsenosti s týmto zariadením.
@kollarovci ďakujem áno toto viem že tam treba čosi požiadať len čítala som si aj vo všeobecne tie informácie len presne toto spojenie partneria nikde nebolo podrobne napísané iba druh, družka, manžel manželka a pod . Preto že dokým zistí informáciu a dá mi vedieť to bude trvať tak som bola viac zvedavá.
A ďakujem ešte raz
on ti muSi poslať poštou naštivenku na tvoje meno priezvisko presný čas a presný datúm naštevy . Bez toho ťa nepustia.
@alickapusinka áno toto viem mám takéto informácie aj od jeho mami. Len ani ona nevie poriadne keď jej povedali rodinný príslušníci ale na internete sa zas inak píše keďže bola za ním iba ona a od známej vie že v inej väznici s tým problém nemali . Len nevie ako to tam chodí poriadne keďže nieje tam dlho. Pri najbližšej príležitosti sa ho spýta alebo toľko aj ja . Len čo niekto nemá iný skúsenosť s týmto
@alickapusinka však podstatne druh,družka je partnerka partner ale v spoločnej domácnosti a nikde inde o krem dvoch stranok som nenašla žiadne bližšie rozpísané informácie
@zuzik1822 hej ked ti pošle naštivenku napíšte tvoje meno priezvisko a čas a datúm pustia ťa.
@zuzik1822 nieje to jedno? Povedz ze si druzka , je tam toho ci ste byvali ci nebyvali v jednej domacnosti
@taktotedanie no len neviem či nebudú chcieť niake potvrdenie o pobyte alebo čosi také .. volala som snim pred víkendom nachvíľu že sa na to musí poriadne spýtať
@zuzik1822 trvaly pobyt moze mat kazdy kdekolvek
@taktotedanie však áno ale myslela som že či nebudú chcieť niaky dôkaz že spolu žijeme v tej domácnosti
dôležite že budeš mať navštivenku na tvoje meno a samozrejme OP budu pýtať ale nezisťuju kto s kým žije.
@zuzik1822 a aky chces dat ked je vo vazeni? 😂😂
@alickapusinka no neviem ako to funguje viem jedine o tej navstivenke, a cez víkend asi moc toho nezistí čo sa týka návštev ako to funguje konkrétne tam.
@taktotedanie tak nebola som vo väzení takže neviem ale druh/družka je osoba žijúca v spoločnej domácnosti
@zuzik1822 Manzel hovori ze musi priatel poziadat pedagoga oto aby si mohla ist na navstevu ale to musi schvalit riaditel ustavu ak to shvali riaditel ustavu nieje problem😉