dobry vecer je tu niekto kto by ma zmenil zadarmo koho to bavy licenie a vlasy alebo niekto kto nepotrebuje vlasky by napojil nato moje ci daroval bola by sm vdacna poslednej dobe sa nestaram o seba ked som nemala dieta som sa obliekala malovala aj vlasmi porabala teraz nemam cas snima nic robit ani nemozem si nic dovolit dakujem
@sana611 No som zvedavá kto ti zadarmo predĺži vlasy, profesionálne namaluje a urobí nechty... v dnešnej dobe nič nie je zadarmo.. je to možno hnusné ale opýtam sa, kde žiješ? Ak na to nemáš prostriedky, dá sa upraviť aj jednoducho. Nemusíš mať hneď predlzené vlasy a umelé nechty...skús si vyhradiť nejaké financie na kozmetiku, alebo na to čo potrebuješ a skús sa tomu povenovať sama. Nikto ti zadarmo nič neurobí
zadarmo? žartuješ...
Jedine čo potrebuješ je mydlo a voda,bez maľovatiek i napojených vlasov sa kludne dá žiť,len sa treba v hlave nastaviť,že krása ženy nie je v umelých farbičkách,ale v úsmeve a celkovom vyžarovaní.Ja ked vidím napr. tie porotkyne na superstar vymaľované,úplne spotvorená prirodzená krása ženy,tak mi je z toho zle.
Zadarmo jedine tak v nejakej tv show uz nerobia zmenaren? Vies toto je akoby si chcela nech ti Niekto pride zadarmo navarit alebo upratat ci vy malovat dom alebo urobit masaz atd vsetko toto co chces su služby ktore robia profesionali za peniaze alebo si to proste ludia robia sami. Byt pekna a venovat sa sebe netreba na to vela ani penazi ani času stači chciet a starat sa o seba. Aj pri detoch !
ja som to pochopila tak, že autorka chce zmenu ako býva v časopisoch... lenže tam tie ženy vyhrávajú nejaké súťaže a pod. skús ísť teda týmto smerom, prihlás sa, možno sa šťastie usmeje 🙂 ono zadarmo to tí profesionáli nerobia, aj oni z toho niečo majú (buď reklamu alebo kariérny postup k bonitnejším klientom atď)
@zuzanka.zuzu ano mislela som tym zmenaren co zvyknu byt aj telke len neviem kde sa prihlasit dakujem
@miadi prave ze nemam cas na seba ako volakakedy mam len jedno dieta mam 28 rokov no zial som stale zaneprazdnena ked som mala 20 rokov starala som sa oseba moje dlhe krasne vlasy obliekala som sa do roboty som si chodila proste setko a teraz si nemozem ani biele rifle si dat na sseba a ked tak sa musim zakrit trickom lebo alebo si dam cierne leginy ktore troska presvitaju na slnku uz hadky tak pekne som sa volakedy obliekala a teraz ani neviem co je to vkus obliekania ...druhe zeny tak pekne sa obliekaju presne jak ja volakedy hlavna vec ze mojmu muzovy sa nepaci ze by som sa obliekala jak druhe zeny ale ked uvidi druhu tak oci dobre ze mu nevypadnu nechapem tomu on povie ze sa mu pacim tak ako som a ze sa nemusim obliekat ze pre koho ...ale tak oreco sa kuka po druhych ach jaj preto aj ta zmena
@0silvia0 tak podvádzať by ma nepodvadzal to viem na milion percent ze by to nespravil ...len mi vady ako pokukava po druhych zenach on povedal ze pozerat moze ake nespravil by nic take ..povezte mi jeden nazor vam sa paci ak by vas manzel pozre na ine zeny len chcem vedet nazor dakujem
@sana611 Tak tu skôr bude problém v mužovi... och typický prehnane žiarlivý chlap, s ktorým by som ja nevydržala ani minutu. Mala som takého a radím ti, aby si odišla lebo aby si sa kvoli chlapovi o seba nestarala, tak to je dosť obmedzujúce. Veď si dospelá žena, tak rob to čo chceš ty on ma najmenši dovod ti zakazovať veci. Skor by mal byť rád že tú zmenu chceš a že so sebou niečo chceš robiť
@sana611 tebe muz hovori, ze sa pacis aj neupravena a nechce aby si so sebou nieco robila len preto, lebo: 1. nechce aby si do seba investovala a pi 2.. nechce žiarilit na teba. Sebec jak hrom. Ale po druhych pokukáva a ako som pochopila tak pred tebou. Nedivim sa ze nemáš ani trochu sebavedomia. Ale nemusíš mat nadpojene vlasy a dlhe nechty aby si bola krásna. Začni robit nieco co ta bavi...cvicit, tancovat alebo len sa ist tak sama prejsť. Urcite si kúp nieco pekne na seba,a namaluj sa s tym co mas doma. Mala by si na sebe popracovat skor tak v sebe, v nutri. Precitat nejake knihy alebo popozerat nejaké videa
Ach jaj tak to muž ti niči sebavedomie. Problem nie je v tebe ale v nom.
Ty sa chceš páčiť mužovi a on do teba neinvestuje? To čo máš za trula? Veď si vypýtaj od neho zmenu.
Nie je to vec ktorú potrebuješ toto ti zadarmo nikto nedá .. myslím že ostrihať končeky ti zvládne aj niekto z rodiny nejaká Palette farba je kúpená do 3 eur keď je akcia aj menej ( a dobrá farba) nechty si ostrihaj a nalakuj (lak cca tiež do 3 eur v DM) a si hotová ;) a tvar si proste umy a to je všetko .. čistá a upravená čo ešte potrebuješ ?
@sana611 najlepsie nemat takeho muza, ale ak by som musela volit medzi ziarlivym a nevernym muzom, tak si zvolim neverneho. Je to mensie zlo.
Ziarlivca nikdy. Aj keby mi inak bol verny az za hrob. Lebo najskor ten hrob bude moj, kedze ma ustve a znici mi sebauctu a v podstate cely zivot.
Tvoj muz je somar. Radsej bude kukat po inych akoby investoval do vlastnej zeny. A este tu svoju kritizuje.
No kedze je ziarlivy, dava to zmysel. Doma chce sivu mys, aby mal istotu, ze ju iny chlap urcite chciet nebude a on sa nemusi namahat, aby si ju udrzal.
A ma teda kopec casu pozerat po inych krasnych zenach.
Ak nemas vela penazi, investuj do styroch zakladnych veci.
Aby tvar vyzerala dobre, zaklad je upravene obocie a ciste zuby (biele).
Aby vlasy vyzerali dobre, zaklad su podstrihnute zarovnane konceky.
Aby ruky vyzerali dobre, treba upraveny tvar nechtov, radsej kratsie biele konceky (nemaju tendeciu sa tak lamat) a obycajny priesvitny lak, co vydrzi dlhsie a nesupe sa hned (najlepsie aj spevnuje).
Aby oblecenie na tebe vyzeralo dobre, zaklad je sumerna postava. Kludne aj baculka s kilami navyse, ale vyformovana postava, nie pretekajuci tuk kade-tade a mlandrave trasuce sa telo pri kazdom kroku, co vyzera, akoby sa vpred vlnila kopa zelatiny, nie zena.
Ked toto mas, mas na com stavat.
Na malovanie ti postaci ako zaklad spirala alebo ceruzka na obocie, ceruzka na oci a maskara.
Nacvic si namalovat linku taku, co sa hodi k tvojim ociam. Namaluj, odfot sa a zhodnot, s ktorou si najfotogenickejsia. Tu si potom nacvic a pouzivaj.
A pouzi krem na tvar s tonovanim. Doda ti do tvare zlahka farbu a vykuzli iluziu make-upu.
Rano ti to cele zaberie 5 minut.
Na ucesy si pozri jednoduche navody na youtube. Ako si narychlo vykuzlit jednoduchy zaujimavy uces so zopar sponkami a gumickami. Vyber si tie, co sa ti hodia k tvari, nauc sa ich robit 5 roznych a tiez to mas za par minut kazde rano hotove. Mozes ich striedat.
Nechty staci udrziavat ciste a pilnikom upravit raz za par dni.
Oblecenie vol tmavsie. Ja som take volila. Ked ma dieta ocapkalo cimkolvek, bolo jedno, ci to operiem hned, ci nie. Ak ostal po oprati flak, nebolo ho aj tak vidno.
A ked mas vyformovanu postavu, hoci aj s kolami navyse, aj zakladne kusky oblecenia vyzeraju na tebe lepsie, ako najmodnejsia parada na zenach, co si ju mozu dovolit kupit, no nevedia ju nosit.
A vsetko to, co tuzis teraz mat - vyrazny makeup, krasny uces, nechty zo salona, modne oblecenie - to budes zase mat, ked dieta pojde do skolky a ty do prace.
Nic ti neutecie. Este stale budes mlada s pevnou, pruznou pokozkou. Este si to uzijes.
Pokial ti sebavedomie neudupe vlastny manzel.
@moonlight1210 perfektne!
@moonlight1210 pekne napísané ! Akurát jedna pripomienka - biele zuby nemá každý a nie každý ich môže mať inak ako bielenim ktoré navyše aj škodí. Proste genetika alebo užívanie niektorých liekov. Aj zubári stávajú na Tom že radšej zuby zdravé hoci zltsie než biele a s kadejakými chybami ;)
Kdybys byla na druhé straně, podnikala ve změně vizáže, dělala bys to zadarmo? Každé podnikání má svá pravidla, potřebuješ vydělat na náklady, uživit se. Pokud si něco takového chceš dopřát, je třeba za to zaplatit, pokud se ti nechce - nemůžeš za to platit, pak to zkus sama - na you tube je plno návodů. Co ty na to?