Ahojte je tu niekto to by mi vedel vyvestit zdarma? Je to pre mna velmi dolezite.
@damtiporiti nejaky problem?
@maca_123 ja žiadny nemám, preto nemusím žobrať o veštenie zadarmo.
to sa dá aj na diaľku? ... Nie žeby som tomu verila, ale som si myslela že musí byť osobný kontakt. Podľa čoho má veštec potom vyčitať kde aké životné nástrahy ak nevidí dotyčnú ? ...
@damtiporiti Ak niekto veští za peniaze, nepovie vám pravdu. Myslím vyslovene keď je to ako v obchode, zaplatíš, dostaneš. Zadarmo si dostal, zadarmo dávaj.
@deti95060810 áno dá sa to aj na diaľku . Veštila som kolegyni , ktorá mi zatajila isté veci. No v kartách to vyšlo . Ale zas , pravdivosť budúcnosti treba brať tak ľahko s rezervou, njekedy sa nezadarí, resp to môžem vidieť inak ako mi karty ukážu
Napríklad ja sama by som kartami neriešila životne dôležité veci , aj keď tomu verím
baví ma to , aj práca s kyvadlom
@lenocka12345 a vedela by si mi vyvestit na diaľku?ja má tiež karty vestila som len kamarátkam ale to strasne dávno vyšlo všetko.ale na diaľku som ja nie.no a ja sama vestit si nesmiem.a propo uz som to dlho nerobila od vtedy ako som zostala tehotná a na rodilo.aa mi dieťa a to je už 8rokov
@tina7729 jasné , napíš mi 🙂
@lenocka12345 tak to som prekvapená...🙂
@lenocka12345 pisala som Vám správu ďakujem
dobre dievčatá , tie čo mi písali odpísala som , ale ďalším už neveštím 🙂
na toto mate na koniku extra skupinu Medzi nebom a zemou, tam si najdete viacero zien, ktore vestia.
ako moze niekto verit na vestenie? ...ako urcite sa nechcem posmievat, ale nedava to zmysel 🙂 ved clovek sam si urcuje buducnost nie kraty ci zazracna gula ...ziaden clovek nema taketo schopnosti su len ludia ktorym nevadi sa tvarit ze ich maju
@tina7729 netrepem 🙂 je to take iste ako zverokruh ktory je napisany tak aby sa v nom kazdy nasiel ...to iste robia vestice vychadzaju len z toho co im sam clovek povie a dodavaju vseobecne veci ktore k tomu dopasuju ...maju schopnost klamat a podvadzat ziane karty ani nic nemoze predsa ukazat moju buducnost ci rozhodnut za mna v laske a td.
@maca_123 aj ty chodis do prace zadarmo?
karty ukazu ako to je aktualne, ukazu pritomnost, ci to ma zmysel, no do buducna predpovedat sa vyplnit nemusi staci ze zmenite postoj, uz ukazu inak, respektive ten vyklad vyjst nemusi. Vacsinou sa mi ludia spat vracaju, ze sa vyplnilo do par tyzdnov max 3 mesiace 🙂
Mam na fb ucet aj stranku duchovno ezoterika vestenie 🙂
@polovnicka92 co ci ma zmysel ak sa smiem spytat? ...napr. zmysel vo vztahu ci v praci? ...neviem ci je na to potrebne vestenie clovek sam by mal pouzit svoj intelekt a vidiet ci sa do niecoho pustit chce a oplati alebo nie ...a ak sa do toho da je jedno co ukazuju karty treba si to vybojovat ...skratky ku stastiu nejestvuju 🙂
@richardiv No takto , keď mi mama kúpila prvé karty , mala som 14.
veštila som sebe , blízkemu okoliu ,
neviem ako iným , ale mne k výkladu netreba nič , iba otázku. nič všeobecné nedomýšľam , aj keď fantáziu mám :D od nikoho nič nezisťujem
Zatiaľ sa vyplnilo čo ukázali , dokonca ak sa viackrát pýtam to isté , karty takziež ukážu to isté , z môjho pohľadu na toto špeciálny talent netreba , iba také niečo trošku viac , čo neviem nazvať
nikto netvrdí , že karty k šťastiu existujú
@evamarek77 neviem komu patrí otázka , ale stačí logická úvaha a vieme , že to bude ok , aj keď po tom ako sa ľudia rozpŕchli na dovolenky , je pravdepodobné , že sa druhej vlne nevyhneme
čo sa lieku týka , ten vynašli už Rusi myslím 🙂
@evamarek77 no na jednu som ti odpovedala , neviem či sa čakala inú odpoveď , je to podložené , žiadne dohady ani " predpovede"
prosím dosť covidu , neťahajme ho všade , mne je už zle z toho
Niekedy sa z vestenia moze stat zavislost a ta moze nakonec sposobit vela neprijemneho,porozmyslaj ci je to take nutne a mnohy ludia idu k vestici preto ze velmi radi by poculi to co pocut chcu a nie iné,potom mnohy hladaju tu pravu.... -ludia co vestia su normalny ludia a len velmi malo medzi nimi je tych co ozaj tomu rozumeju,Treba sa spolahnut na vlastnu intuiciu pomoc priatelov,je to na kazdom z nas ako sa rozhodneme,drzim palce 😉
@lenocka12345 je go len kriza toto vserko ziadne korona je to posvod na ludi a ekonomiku
@lenocka12345 ahooj videla som tvoj komentár píšeš že vedela by si vyveštit ? Ozvi sa mi ked budeš mat čas dakujem
@lenocka12345 dobrý vecer vestite s kariet potrebovala by som poradiť
Toto myslíš vážne?