haloo.. KTO by mi vedel vylozit sen.. asi pred dvoma dnami som mala sen s malym dietatom.
bol to chlapcek asi polrocni, bola som snim v cudzej izbe , dala som ho lahnut a ako on lezal,tak mu zacali rast zubky..
za ten moment som videla ako mu narastli dospelacke zuby..
chlapcek bol velmi pekny .krasne babetko..ale ja stoho sna mam strach..vie mi niekto nieco ktomu napisat?
mne sa včera v noci snivalo ze mam v dome hada s obrovskou hlavou, tiež mal velke zuby ked sa na mna vyškieral a ešte mi aj pekne tancoval a mal 2 plutvonohy 😀 😀 😀 😀 😀 som zvedavá čo dnes 😀 😀 😀 😀
@angelaa214
Babatko v sne znamena novy zaciatok,idea a zrod niecoho noveho.Starsie deti znamenaju neake drobne ale vazne starosti.Zuby v snoch resp. vypadavanie znamena oslabenie vitality a staroba.Ale tomu malemu chlapcekovi zuby narastli,co sa povazuje viac za priaznive znamenie.
prave strasne mili ludia su tii zakerni na to nezabudni a nepotrebujes aby sa ti snivalo aby si poznala aky je clovek.nemam rada mooc milych ludi a ked este viem aky su v skutocnosti...mam s takymi skusenosti...
raz ked sme skusali babo sa mi snivalo ze som spala u mami /odtial pochadzam/ze som lezala na posteli a spala a len som zdvihla hlavu pozrela sa doprava a z toho smeru ku mne priletel nieco ako maly anjelik.zrazu to stalo pri mojej posteli a ja som sa spytala co tu robi?a to male dieta zacalo nieco rozpravat a ja som nechapavo krutila hlavou ze nerozumiem co vravi,chcela som nech to zopakuje.a potom som to objala a uz neviem.a to dieta bolo priesvitne..a bolo to v tom obdobi ked sa nam to neskor podarilo.a sestre sa snivalo ze bola vo vlaku a pytala a kontrolovala ci su vsetci ci niekoho nezabudli a zakricala stoje este tamto dievcatko v buelych satockach chce nastupit.to sa jej snivalo vtedy ked maly druhe dievcatko..
tak prispejem aj ja mojim dietatkovskym snickom 😀 mne sa to snivalo v case, ked som bola uz tehu, ale este som o tom nevedela...chystala som sa akoze na nakup a vtom ma priatel vo sne upozornil, ze nezabudni na kocik 😀 tak mi ho este pomohol odniest dole schodmi, pretoze sme akoze mali pokazeny vytah 😀 vysla som z vchodu ze idem na nakup s kocikom, no nejak som nezbadala, ci tam je dievcatko, ci chlapcek, to dieta som aj videla, nebol to uplne novorodenec, nieco vacsie mozno cca rocne 😀 noooo a za par dni som na tehu teste videla // 🙂
@ssisska ....myslis ze to babetko moze byt akoze zaciatok niecoho noveho,?
@angelaa214 nezaoberaj sa snom, ale realitou.....sen zostane stále snom, ale realita je skutočná..... 😉
Deti v sne znamenajú starosti.
Vidiet zuby biele-treba dbať o svoje zdravie
no pekne.. deti znamenaku starosti?
tak - ten sen uz viem co to asi znamena..dnes som sa dozvedela, ze moja sestra je tehotna..asi v 5tyzdni.. a bude to asi chlapcek..
@angelaa214
Ano male babatko v perinke znamena novy zaciatok.Logicky to vyplyva z toho ze sa prave narodilo.Zacal sa na svete novy zivot.Vacsie deti znamenaju starosti ale so psychologickeho hladiska analyzuj v akom veku sa to dieta nachadzalo?Pretoze to moze spustit neaky proces ,ktory vyvolal prolem v rovnakom veku dietata v sne ako v tvojom veku ked si bola ako dieta.
Ahojte me sa snivalo ze som bola kdesi so synom..neviem ci to bol obchod ci co..ale on sa stratil a ja ho hladala a nenasla..hladali sme ho nekolko dni a nenasli..bolo to strasne..uplne som citila ten pocit bezmoci a strachu ze ho uz nikdy neuvidim.Zobudila som sa uplne vystrasena...bojim sa snu co znamenaji.Dva roky dozadu sa mi snivalo ze mi zubarka vytrhla zdrave zuby a to vraj znamena smrt mladeho cloveka nebo ditete v rodine a za pol roka sa nam zabil brat ☹ ☹ ☹
Neviete nekdo co moze znamenat moj sen?
Mne sa raz snivalo, ze mi na hrud stavali stenu... Rano som sa zobudila a to boli prsia naliate mliekom 24 hodin po porode
Ahoj dnes som mala sen o bábetku videla som maleho chlapčeka bol strašne krásny mal dlhé čierne vlasky 🙂 drzala ho moja mladsia segra v náruči hladila som ho a poboskala on na mna krásne pozeral s timi očkami a poboskal ma naspet ..🙂chcem sa opitat či niekto z vas nevie co ten sen znamená vopred ďakujem za odpovede 🙂
@angelaa214 aj u mňa to funguje keď sa mi sniva s deťmi vždy sú starosti všetkého druhu
@angelaa214 haha mne sa tiez dneska v noci snivalo s dietatom..ze som mala syna a vkuse nanho davala pozor...a vstala som taka dopletena z toho, ze este v nejakom polospanku som sa obzerala, ze kde je maly 😀 ale celkom by aj mna zaujimalo, co znamenaju take sny...
kedze mne sa celkovo malo sniva alebo teda malo kedy si pamatam, ze sa mi nieco snivalo 😀 a nie este taky zivy sen 😀