Ahoj maminy za chvíľu ma moja chcela Narodeníny chcela by som jej dat upiecť menšiu tortu keďže budeme len tak mi rodina doma asi 8 ľudí nic veľké niečo do 2kg z oplátkou viete mi niekoho odporučiť z Bratislavy 😊 ďakujem
@daganov raz mi jedna mamina urobila taku menšiu pre 12 osôb neviem kolko vážila 🙈😊 možno sa najde niaka mamina co doma pečie a pri vyrába si 😊
@noemikatka veď preto som ti dala link na tú stránku, ale tá cukrárka robí presne tie isté úkony pri tej 2 kg ako aj pri 4 kg, tak asi bude chcieť takmer rovnakú sumu, aj keď je torta menšia. Veď skús, nech sa zadarí
@noemikatka a keby si skusila upiect sama? Viem ti dat recept na korpus co sa urcite podari, alebo teraz su velmi popularne torty z medovych platov, pavlovky...krtkova torta, vsetko velmi jednoduche veci...ja teda nie som ziadna cukrarka, ale vsetko toto robim sama
Rada by som ale momentálne mam pokazenu trubu 😢
@danielak84 krásna ale ked mne nejde trúba nemam ako piecť :(
@noemikatka tak kup hotovy korpus a napln ho.
@danielak84 viete niaku dobru plnku? Aby chutila aj malej?
@noemikatka určite máte v okolí nejakú cukráreň kde ti upečú aj dvojkilovu. Moja kolegyňa pečie a úplne v pohode aj jednoduchú jedno poschodovú. Len my sme 250km od ba. Pohľadaj cukrárne, resp také, kde aj pečú a predávajú a choď sa popýtať
@noemikatka 220g cokolady (aku chces, ak farbim pouzivam bielu) 200ml smotany na slahanie, 250g mascarpone. Zohriat smotanu a pridat nasekanu coko, premiesat a potom vmiesat mascarpone, vyborna je. Na tortu pouzit dvojitu davku
@noemikatka korpus sa dá kúpiť, stačí naplniť dobrým krémom, ovocie
Pozri Floril, pečú aj menšie torty a robia aj dovoz do BA.
@noemikatka nejakú...
@noemikatka do 2 kg asi nikoho, lebo práca je s ňou rovnaká, ako so 4 kg, nie je tam žiadny rozdiel, len pár eur na cene za suroviny. Chápem, že netreba veľkú, keď vás je málo, ale tak dá sa dojesť aj na druhú deň. Skús na stránke www.tortyodmamy.sk