Hladam aspon 5ludi ktori mi na fb nastenku napisu vety typu: rip, budes chybat...navzdy v mojom srdci, odpocivaj v pokoji atd
Chcem aby si jeden clovek myslel že som zomrela.
Dakujem
si myslis ze ten clovek je taky *ebnuty ci co
A čo tak isté príslušné oddelenie v nemocnici? 🤔🤔🤔
pride mi to teda mega detinske, ale no daj FB teda😀
Vieš si predstaviť co si ten človek o tebe pomyslí keď zistí, že to nie je pravda? Je to úplne detinské.. A myslím si, že aj tak tomu neuverí keď ti to tam zrazu úplne cudzí ľudia začnú písať..
Zaspievam ti to.."tebe jebeeee tralala, tebe jebeeeee hopi hop". Čo si myslíš, že si bývalý frajer vstúpi do svedomia a bude ti plakať nad hrobom? 😂
A to nebude napadne, ze ti budu na nastenku pisat ludia, s ktorymi si dve minuty kamaratka, ze navzdy v mojom srdci?
Dieta zlate, chod sa prebehnut, daj si studenusprchi, kludne si poplac a obrat list. Ale nerob zo seba takehoto blazna!
Potrebuješ pomoc ale odbornú 🤦♀️
daj nam tu tvoj FB nick, my to tam uz poriesime 😀 Nechaj to na nas.
Neboj sa keď ťa neľúbi nebude mu ľúto že tu už nie si 😁
Toto by chcelo psychiatra.
Morbidny SPAM
Mna by zaujimal dovod...preco chces aby si niekto myslel ze si mrtva? Obtazuje ta niekto?
Som si myslela, že strop je vymyslené tehotenstvo, kúpený pozitívny tehotenský test a následne fiktívny potrat, ale tuším sa dá zájsť ešte ďalej 😂
@alexandraalexandrova Ahoj, ako pise Alexandra.
Bud potrebujes oznamit, ze uz nie si medzi zivymi, lebo sa niekoho bojis a obtazuje Ta. V tomto Ti fb nepomoze, stalker (prenasledovatel) ma dobre zmapovane Tvoje kroky. Obrat sa radsej na pribuznych, ptiatelov a policiu.
Ak ale chces zaposobit na city byvaleho stylom, ze "clovek si uvedomi, co mal az vtedy, ked o to pride"... tak to bohuzial tiez nezafunguje.
Iba sa utvrdi v tom, ze je len dobre, ze takehoto detiskeho cloveka nechal.
Naopak mysli na tych nevinnych zvysnych, co tomu mozno uveria a budu zbytocne zarmuteni.
Ak o Teba nema zaujem, nechaj to tak. Laska sa neda zakazat ale ani vynutit :/
Inak si akoze OK? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️