Žienky bola by niektorá ochotná kúpiť mi niečo v TT v New Yorkeri 🙏? Zaváhala som a teraz nemôžem ani spať ☹ Nemám šancu sa tam dostať. Ďakujem 🙂
Tak možno je z nejakej vzdialenejšej dediny a teraz nemá možnosť sa dostať do mesta ale zase je pravda, že sa nič nedeje, tam mávajú stále všetko, nemusíš sa báť, že by si to tam aj o týždeň nenašla 🙂
Boli to posledné 2 kúsky vo výpredaji. A najbližší NY mám vzdialený 40km. Máme raz ročne cestu do BA (kontrola u lekára). Takže tak. V pohode. Keby sa mi dalo tak neobťažujem nikoho.
Tak bud si urobit este raz vylet alebo mi napadlo nemaju oni nahodu aj eshop? Teraz uz vsetky tieto obchody maju aj eshopy a aplikacie, cez ktore mozes nakupovat 🙂
zavolaj do predajne a popros nech ti ich odložia, ono fakt NY je aj v každom menšom meste, okrem TT ma napadli Piešťany, Nitra,TN ,takže tých 40km sa mi nezdá 🙂
Topoľčany☹ odtiaľ je každý NY ďaleko.
...aspoň pre mňa
z Topolčian do Piešťan máš 32 km, a do Nitry tiež 30 km a neviem v čom máš problém....sadnem do auta, autobusu .....a odveziem, sa. Pozri také spoje čo budú najlepšie vyhovovať - jedna noha sem, druhá tam....V týchto obchodoch majú otvorené aj v nedeľu....
niekto ti niečo kúpi a čo ako si to prevezmeš? zas len musíš cestovať.... niekomu niečo kupovať a ešte neznámemu je to lotéria....ešte pozri či náhodou nemajú aj e schop....
To je v pohode. Som si vedomá čo chcem a ochotná zaplatiť za tovar poštovné aj za ochotu. Keď sa mi nedá tak sa nedá.
...e-shop som pozerala ale ☹ akosi to neviem nájsť
...nebývam priamo v TO...
ešte popozeraj aj v iných e schop - och.... Môžeš to nájsť niekde inde
New Yorker má predajne po celej republike....môžeš to kúpiť aj v inom meste, v ktorom práve si....