Ako to prežívate, ako k tomu prišlo, ako ste si na to zvykli,aké boli začiatky. Píšte, potrebujem spoznať niekoho, kto tým prešiel, lebo aj ja to prežívam a som na to sama.
ahoj evka, no ja keď potrebujem odpovede, tak chodím práve na Helarine stránky. Keď sa budeš pýtať určite ti odpovedia...🙂 Viem, že si písala do sekcie čelová čakra tretie oko. Polož im konkrétnu otázku a snáď ti poradia. Ja zase neviem nájsť nikoho, kto by podobné schopnosti mal. Snažím sa o duchovný vývin, ale bojím sa zmien a karty mi hovoria, že potrebujem duchovného učiteľa... 🙂
Ahoj evka,píšem ti skoro po roku,teraz som sem naďabila.Chápem ťa ,mala som to presne tak ako ty,išla som sa zblázniť,bolo to fakt silné a rýchle.Potom som si to však začala užívať,hlavne komunikáciu so zvieratmi a to že som vedela zrazu všetko.jedna vec ma však na tom irituje,nevedela som analyzovať všetko a neviem to doteraz,každo pádne ak chces mohli by sme to prebrat aj ked tazko je nájst tie spravne slová.
Skúste si pozrieť toto
https://www.youtube.com/watch?v=Qey5HE6CqkEa ešte toto
https://www.youtube.com/watch?v=sh7DDlI3idEAk sa chceš na túto tému pozrieť reálne, zabudni na všetko, čo si o tom počula, alebo čítala. Naučiť sa nedá. Musíš byť tak trochu "vyšinutá". Drogami nedosiahneš cieľ, len si uzavrieš tretie oko doživotne.
@lubo_ ja to vedieť nepotrebujem, pýtam sa, čo mi povieš ty... totiž silne pochybujem, že duchovný človek, ktorý toto rieši, nebude vymýšľať s "drogami". Tam už z princípu tieto veci odmieta... okrem marihuany. Takže napísať, že skúsiť drogy je to isté, ako dať 5 ročnému zapalovať a kanister benzínu. Bude mu to na dve veci.
Vždy sa nájdu ľudia, ktorí riešia, ale duchovných je len zlomok z počtu zvedavcov. Aj mariška je droga.
Prosim vas co to je?
To je tak keď niekto sa hrabe niekde kde ešte nie je a nevie, co robi. Čo je to za blby nápad dať si niekomu otvoriť čakru? Čakry sa otvárajú pri meditácií a liečení a potom sa zavrú. Ked uz ich niekto "sikovny" otvoril, vie ich urcite aj zavriet
neviem to psychicky spracovať tie zmeny, pomôžte mi prekonať to, kým si zvyknem.