Je tu niekto kto sa bojí tiež smrti?
Vždy sa človek bojí neznámeho.
jja by som sa opytala: je tu niekto kto sa neboji smrti? ...Myslim ze je viac tych co sa boji ako neboji
@did18 jednoznačne ja. Dá sa povedať, že ja sa v živote ničoho nebojím (ani pavúkov, hadov, výšok atď) jedine smrti - mojej či blízkych. Veď to je ta najhoršia vec čo sa môže byť, keďže prestaneme existovať...
@did18 ja sa smrti samej o sebe neboj. Bojim sa jedine toho aby som tu nenechala moju dcérku bez maminky. Najhoršie co môže na tomto svete byť je keď deti prídu o svojich rodičov, a naopak.
@simona20201309 ja ako Simona 🙂
@did18 ja sa smrti nebojim ale bojim sa tu nechat svojich blízkych. Napriklad, co bude s mojim synom, teraz ma 10. Stale si hovorim, ze aspon do jeho 40-tky nech som tu, nech ho dam nejakej fajn ženskej. 🤣🤣🤣
Bojim sa len toho, ze to bude dlhe utrpenie kym zomriem…a aj celkom toho, ze sa reinkarnujem do nejakeho velmi zleho zivota😀
Nejako sa nebojim, ze co by to sposobilo mojim detom, berem to tak, ze to tak ma byt a ma ich to nieco naucit
Ja sa veru bojim 😟
@guudy čo si prišla zo záhrobia? 😀
@did18 zalezi od toho aka teoria ta pritahuje a ti sedi a zda sa ti pravdepodobna. Kym som ziadnu taku nenasla, tiez som si nevedela predstavit, ze to bude vecna tma ci co? Je to ale urcite nieco ako ked kazdy vecer zaspis, neriesis to, nevies o tom, spis. Kazdy vecer v podstate zomieras. Potom teda nastupuju rozne teorie ze co sa deje dalej.
@simona20201309 ako dieta, ktoremu zomrela mama v utlom veku, potvrdzujem a tiez sa bojim toho isteho, aby som tu nenechala svoje deti bez mamy.
Ja sa tiez bojim, aby moje dieta neostalo bez mamy...ale inak, viete, co mi hovorila psychologicka? Ze ak ma niekto obavu zo smrti, tak je to preto, ze ma v zivote deficit v enajkej oblasti, ze sa neciti ako keby uplne naplneny..neviem, celkom to dava zmysel..vzdy si pomyslim, ze este by som toho chcela vela zazit, skusit, cestovat, to nemam naplnene
@dharmasanata na strasenie objednavky neberiem, sorry ;)
@hederamonstera teraz ani spat nepojde …🫣
@did18 ja sa nad tým radšej nezamyslam, a takéto myšlienky odhaňam. Predstava, že by som tu nechala dcérku samu, má šialene desí. Ale včera som bola v nemocnici a priviezli na vyšetrenie na voziku takého starčeka, tak som ho pozorovala, a zamýšľala som sa, že to musí byť hrozný pocit, keď vie, že ten koniec sa blíži. V tých sklenených očiach som videla takú beznádej, strach. Normálne mi slza vyšla. Tak si vždy poviem, že musím využiť každý jeden deň kým som tu, a so svojimi blízkymi. Čo bude potom neviem, žijem tu, a teraz. Ale keď príde ten koniec nechcem ľutovať, že som tento zivot nevyuzila 😊
Nie smrti sa nebojím keď umrem ani to nebudem vedieť. Ja len dúfam, že to bude rýchle a nebolestivé.
Ja sa bojím bolesti, nie smrti. Ale samozrejme, chcem žiť dlho so svojimi deťmi a mužom.
Jediné čoho sa bojím je, aby moje dieťa neostalo príliš skoro bez mami. Smrti nie. Načo sa báť toho čo je nevyhnutné
@did18 coho konkretne sa bojis? Co bude po smrti alebo umierania? Alebo niecoho ineho?