Kto má skúsenosti zo šijacím strojom Singer?

renatarere
11. sep 2015

Chcem si kúpiť nejaký do domácnosti lebo už dávno by sa mi zišiel. U nás v dedinskej predajni majú len rôzne druhy značky Singer a nechcem objednávať z internetu kvôli možným reklamáciam atď a potom je to príliš zdĺhavé. Skrátka ja potrebujem nejaký jednoduchý, nemusí byť veľa programov na bohvie aké ozdobné šitia atď, len potrebujem taký aby som si bola istá, že mi prešije aj hrubšie látky ako sú napríklad montérky alebo podšívané rifle, hrubšie tepláky a tak podobne. Budem vám veľmi povďačná za pomoc 🙂

mia997
11. sep 2015

ja mám singer,ale je to už aj 10 rokov. som spokojná,ale na prešívanie hrubých látok, rifiel zabudni, na to sú špeciálne mašiny. môžeš pomaly,ale asi zlámeš pár ihiel

evajanotkova
12. sep 2015

Ahoj šijacie stroje singer som predavala pred cca 10 rokmi a úprimne nestoja za nic samy plast vo vnútri vážia ledva cca4kg cely sa pri sítí trasie a tancuje po stole ja by som si ho určite nekupila.No na presitie hrubsich materialov sa nehodi ziadni maly domaci stroj to by si si musela kupit priemyselný. Ale mozem v celku doporucit znacku Brother su kvalitnejsie aj ked to tiez vyraba tuším Thajvan neviem presne.A este jedna rada nech sa rozhodnes pre aku kolvek znacku,pochopila som ze asi chces len take domace sitie,kup si taky co nema veľa funkcií su totiž aj menej kazove.Tak dufam ze som aspon trochu poradila 🙂

kasiopeja01
15. sep 2015

Mamka predava stroj Veritas. Je zabudovany v stole. Je to stroj z vyroby. Presije vsetko, perfektny. Ja mam doma kufrikovy z lidla a je super. Presije aj rifle, len treba opatrne cez hrube svy.