icon

Kto má prefarbené vlasy z hnedej na blond?

vranica
26. feb 2014

Mozno ze je to mimo ten a problemov mamiciek ale je tu veeeela zeniciek a hadam mi niektora zodpovie ake ma skusenosti s farbením hneda /blond

mummy01
26. feb 2014

@vranica ja mam z tm.hnedej takmer blond...co chces vediet?

darina1952
26. feb 2014

@vranica ja mám 😉
...najprv som to doma skúsila sama no dopadlo to s oranžovými odtieňmi ...hehehe
Tak som sa objednala ku kamoške kaderníčke a tá mi do toho urobila blond melír a pekne sa mi to tým upravilo. Teraz si hlavu robím sama doma a asi 1x ročne idem k nej aby mi dala hlavu profesionálne dokopy. Doma si vlastne farbím len vlasy pri hlave - odrasty 1-2cm. Mám dlhé vlasy cez 30cm.
Čo by si ešte chcela vedieť? 😉

vranica
autor
26. feb 2014

Jej Ahoj, no najskor by ma zaujimalo ako si to dosiahla farbenim, melirom ....... a ci nemas velmi poskodene vlasy

vranica
autor
26. feb 2014

@darina1952 a nemas znicene vlasy z tej blond ?? suche?

mummy01
26. feb 2014

@vranica zial,ja ich znicene mam ale velmi zalezi na kvalite vlasov.Moj vlas je tenky,takze sa rychlejsie znicil.Tiez som mala melir od kamosky kadernicky robeny a teraz si robim vlasy doma ale miniem vela kadejakých prípravkov aby som suchost koncov vlasov zamaskovala.

vranica
autor
26. feb 2014

@mummy01 toho sa bojim aj ja ze nebudem mat vlasy ale suchu slamu :/ inak by som do toho isla aj teraz .... hned. A kolko krat do roka chodis ku kadernicke resp si sama farbis ?

darina1952
26. feb 2014

@vranica ani nie, vlasy si málo fénujem a vôbec ich nežehlím... používam vlasovú kozmetiku od Schwarzkopf - GlissKurr a som max spokojná: buď žltý rad, hnedý, perleťovo-biely alebo ako teraz čierny - sú pre mňa úplne vyhovujúce. Je potrebné používať zvlášť šampón a zvlášť kondiocionér. + zvyknem si na dobré rozčesanie a dobrú kondíciu vlasov nastriekať ešte po umytí a presušení taký nezmývateľný kondicionér s rozprašovačom - to si kupujem naraz so šampónom a kondicionérom, aby som mala rovnaký druh. + ešte mám doma z Avonu taká marocký arganový olej a ten si tiež občas votriem do vlasov.
Dlhšie trvalo, kým som si našla tú správnu farbu na domáce použitie, pretože som užívala jeden odtieň (samozrejme vybraný podľa kočky na krabičke 😉 ) a potom keď som bola u kamošky kaderníčky, tak sa ma hneď opýtala akú používam farbu, lebo to na farbu nevyzerá a že či to nebude len odfarbovač - a ja ža určite farba ...houby 😀 doma som zistila že má pravdu a používala som odfarbovač - veď som chcela mať vlasy ako tá kočka na krabičke, nie?! Tak som si od nej nechala poradiť a tak si teraz kupujem od Garnier odtieň 111 tuším zelený rad farieb alebo mi ešte kamoška odporučila predajňu s kaderníckymi potrebami, kde si môžem ten odtieň kúpiť za cca 5,50€ a vyjde mi to na odrastené vlasy na 2použitia.

mummy01
26. feb 2014

@vranica mne vlasy rastu strasne rychlo.Preto som sla do bledej farby lebo mi rychlo vlasy odrastaju a bolo mi velmi vidno sediny.Blede vlasy mam pol roka,u kadernicky som bola iba raz na zaciatku.Doma som si za tu dobu farbila asi 3-4x.No budem si musiet asi dat konce zostrihat lebo ich mam fakt vysusene,nevidno to jedine ak mam vlasy vyzehlene.Ale ja nemam fakt kvalitne vlasy takze niesom mozno vhodna vzorka na tvoj prieskum.

vranica
autor
26. feb 2014

@darina1952 jej dakujem za super rady 🙂 po tesila si ma dufam ze to nebude katastroficke ked sa dam na blond 🙂))

darina1952
26. feb 2014

@vranica hoď mi do IP svoj e-mail a pošlem ti svoje terajšie foto keď chceš 😉
na blond som sa dala cca v máji 2011.

bubelko
26. feb 2014

@vranica ja som mala asi 2 roky dozadu. prechadzala som na blond postupne - melirom do tmavych vlasov. potom zas melir a zas melir, az to bolo nakoniec blond. robila mi to vzdy kadernicka, vlasy nemam znicene. ale blond sa mi nepacil, tak som sa vratila k tmavym vlasom 😉

vranica
autor
26. feb 2014

Baby a na domace farbenie pouzivate konkretne aku znacku a cislo farby

darina1952
27. feb 2014

@vranica ahoj, tu je tá moja farba čo ju používam doma na odrastené vlasy: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDe... - farbu si kupujem v sieti potravín Fresh - tam ma vyjde najlacnejšie do 3€ a používam 1 balenie na 2aplikácie
...ale na prvýkrát by ti to mala určite urobiť kaderníčka. 😉 pa a pekný deň 😀