Kto ma prosím vás Orange paušál alebo internet tv. Prihlásila som sa do tej stránky Orange, chcela som si pozrieť moje výpisy, faktúry, tak som sa overila rodným číslom, a stále mi tam napíše že stránka nie je k dispozícii. Majú nejakú chybu alebo čo ? Už tri dni to nejde 😡
Ide mi to. Ale prihlásila som sa telefónnym číslom a prišla
SMS.
Ja sa tiež zvyknem prihlasovať cez sms kód, ale teraz mi nejde načítať stránku.
Teraz som vyskúšala, mám paušál. Prihlásenie cez sms kod - všetko ide ako má.
Ja sa overujem rodným číslom. Nejde už tretí deň. A najhoršie na Tom je, že keď im chce človek zavolať tak si dosť vysoké poplatky účtujú za to 😡 ach keby som to skôr vedela nikdy nejdem k nim 😪 budem rušiť paušál. Len za poplatok pýtajú neviem presne 160€
Skús chat na stránke.
Máš viazanosť podpísanú alebo prečo taký poplatok?
Číslo sa dá aj preniesť, nemusíš rušiť - ale tiež si treba zistiť podmienky.
Ja mám orange a som spokojná...
Všetko mi ide. Napíš na zakaznicku linku, cez whatsapp, vždy reagovali. Rodné číslo by som nepísala.
@tanyan viazanosť je asi 2 roky
Precitaj si zmluvu, tam je uvedene, aký je poplatok za odchod v čase viazanosti.
Hovor máte za 1,50 eur a môžete byť na linke koľko potrebujete. Bezplatná forma komunikácie je online cet, messenger alebo whatsup. Stačí si len vybrať, čo vám viac vyhovuje.
@lukbe je to cca 150€
@miskamisiq 1.50 ale za minútu asi. Na WhatsApp som im ešte neskúšala písať
No, s tým nič neurobíš, buď vyplatis, buď počkáš alebo skús , či ti iný operátor s tým nepomôže.
Tarifa je 1,50 eur za hovor. Cenník https://www.orange.sk/cennik?oskpricelist[tag]=...
MY mame internet a mne to nikdy neslo...