Kto má nízke sebavedomie kvôli veľkému alebo krivému nosu?

misickahus333
29. dec 2021

Je tu niekto kto má nízke sebavedomie kvôli veľkému, krivemu nosu

pribinak
29. dec 2021

@misickahus333 v dnešnej dobe rýchlych a dostupných plastických operácii by nikto nemal mat komplexy z takej časti tela ako je nos

misickahus333
autor
29. dec 2021

@pribinak koľko stojí taka operácia

kittykat22
29. dec 2021

@misickahus333 vola sa to rhinoplastika a predtym ako sa rozhodnes pre svojho lekara, tak zozen maximum info o lekaroch a fotky na com pracovali. Niekto je dobry na zmensenie, niekto na prepazky, niekto na bambule. Nie je lekar ako lekar. Rhinoplastika je najtazsia operacia zo vsetkych pretoze je u nej nejasny vysledok ktory je super vidiet. Ked to dopadne na 1* tak to je super. Ale ked nie ... tak bude nestastna. Skus osefovat poriadne ten vyber.

pribinak
29. dec 2021

@misickahus333 neviem, ale urob si tému, že chceš plastiku nosa a potrebuješ dobre referencie a baby ti nápisu.

h2
29. dec 2021

@misickahus333 Moja sestra mala komplexy z orlieho nosa. Bola na plastike, ale to už je skoro 30 rokov dozadu. Dopadlo to dobre, je to nenáročná operácia. Cenovo neviem, ako to bolo, ale informácia spred takej dlhej doby by Ti aj tak na nič nebola.

dominika7990
29. dec 2021

@kittykat22 pozri krivosudskeho insta. Cenu neviem ale robí krásny nos podľa mna z fotiek a videí čo som videla na jeho insta. Je z BA.

bmuller
29. dec 2021

@misickahus333 je to naozaj take zle? napriklad, ci mas nos velmi nesymetricky a neproporcny k dalsim crtam tvare... alebo ci si nevies dat strih vlasov, ktory by ti tie crty zjemnil... nos je totiz velmi charakteristicka cast tvare. a pekny rovny nos je sice fajn, ale taka plastika nakoniec moze z cloveka urobit tuctovku zapadajucu do davu 😉

viera77
29. dec 2021

Mala som extra nízke sebavedomie kvôli takému nosu už od puberty a k tomu ako "bonus" vysoké čelo a okuliare. Úplne ťa chápem, čo prežívaš. Vyriešila to operácia 20 rokov dozadu...no nebudem ti radšej ani písať, ako sa mi odvtedy zmenil život a hlavne psychika.

viera77
29. dec 2021

https://www.modrykonik.sk/group/9336/ .....pridaj sa do tejto skupiny, tu sa to rieši

savanna
29. dec 2021

Tak ja ho mam taky vacsi. Krivy vobec nie je, ale velky dost 🙂. Dlho mi prekazal, aj ludia v okoli mi ho parkrat neprijemne skomentovali (obzvlast asi taki, ktori sami zo seba mali nejake komplexy ;).

Aj som chvilu rozmyslala nad plastikou, ale potom som pozerala nejake fotky, videa a prislo mi, ze tie dievcata vyzerali ako cez kopirak. Nevyzerali zle, ale tak jednotvarne. Asi len jedno nejake video som videla, kde to dievca malo fakt ze ratafak takmer az zakryvajuci celu tvar a plastika jej fakt ze strasne pomohla. Ostatne zeny vacsinou vyzerali pekne aj predtym 🙂.

A cim som starsia, tym je mi to viac jedno, nos uz vobec neriesim, sustredim sa, aby som mala peknu plet, postavu, atd. Ale je to na tebe, ak ti to ma naozaj zasahovat do kazdodenneho zivota a mas sa preto neustale trapit, tak potom plastika urcite stoji za zvazenie.

koniarova
29. dec 2021

Ja mám nos, že by mi ho orly mohli závidieť.😁😁😁 Ale už som sa s tým na staré kolená nejako zmierila. 😁 Ale keď si z toho nešťastná, daj si ho spraviť a hotovo.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laska86
30. dec 2021

Ja nemam ziadne sebavedomie lebo som plocha😞peniaze tiez nemam na plastiku..no co dam push apku a musim byt spokojna🙃

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika501
30. dec 2021

@misickahus333 ahoj 🙂 kašli na nejaké komplexy a netráp sa....veď každá nejaké máme a nikdy nebude človek 100% so sebou spokojný ...či je to nos, odstávajúce uši, žiadne prsia, veľké prsia, plochá riť, strie, riedke vlasy, veľké brucho a neviem čo všetko ešte....veď nikto nie je dokonalý 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cecilia29
30. dec 2021

Vieš čo , ja mám veľký škaredý nos 👃 ale je môj. Nechcem mať umelý nos . Taký som dostala do vienka. A vôbec sa necítim neatraktivna. Práve naopak, cítim sa výraznejšia a menej prehliadnutelna. A aj som sa vydala a určite by som sa nedala operovať. Chcem aby sa moje deti podobali na mňa , takú aká som. Pozri Adela Banášová, žiadna miss ale charizmatická osoba.

zuz246
30. dec 2021

@misickahus333 Ahoj. Ja som mala komplexy z môjho veľkého a krivého nosa od skorej puberty (v škole ma kvôli tomu šikanovali a zrejme tam to pramenilo). Áno, dnes by som sa im zasmiala do ksichtu, ale ako malá šiestačka som sa moc brániť nevedela. Každopádne to na mne zanechalo následky a nechcela som chodiť von (v puberte), nechcela som sa fotiť, vždy som sa snažila napr. pri prezentácii v práci postaviť tak, aby ma nebolo vidieť z profilu... Proste to dosť negatívne ovplyvňovalo môj život, moju psychiku, aj keď som si uvedomovala, že ľuďom okolo mňa je úplne jedno aký mám nos a mnohí si ho dokonca ani nevšimli. No ale je to v hlave. Toto nevysvetlíš len tak ľahko niekomu, kto je so sebou ok. Pred 3 rokmi som podstúpila plastiku, v tom čase to stálo cca 2000e. Nepomohli mi reči typu aj ja mám krivý nos a žijem. Alebo veď na čo, už to potom nebudeš ty, to je náš rodinný a pod. To je super, keď je niekto so sebou spokojný a tak by to malo byť, no žiaľ to tak nie je vždy. No pokiaľ ty nie si spokojná a má ti to pomôcť, choď. Mňa nepodporil takmer nikto a nakoniec boli všetci nadšení, aj totálni odporcovia z rodiny. Musela som si našetriť, ale boli to moje najlepšie investované peniaze do seba. Keď som videla fotku po operácii, rozplakala som sa od radosti. A nech mám teraz akékoľvek nedokonalosti, nevadí mi to. Stačilo mi poriešiť nos 🙂. Len si dobre premysli, kam pôjdeš. Radšej pošetri, akoby ti to mali potom za dvojnásobnú cenu opravovať. Držím palce 🙂

bmuller
30. dec 2021

Ja mam tiez frnak vyrazny a trochu orli, aj som snivala o operacii. Ale pri zhliadnuti reportazi o sekani nosa som sa na to akosi neodhodlala. Nosim okuliare, ktore zapadnu na hrbol a aspon sa nesmykaju 😁
Inak mam kamosku, ktora ma uzku drobnu tvar a naozaj vyrazny a masity nos. Ale chodi vzdy upravena (nie zmachlena), je stihla a prijemna, usmievava... a chlapi na nu vzdy leteli, nikdy nemala nudzu o napadnikov. Asi z nej vyzaruje spokojnost a tak je pritazliva aj s vyraznym nosom 😊

majcinka212
2. jan 2022

tiez som na zakladke pocuvala ze mam velky nos, aj ma to trapilo. ale na strednej som sa nato vyprdla, aspon niecim som bola specificka a kazdy vedel ze tota nosata 😁 a kvoli nemu nemam problém so sebavedomim doteraz 👍😉

jana_eyre_2
2. jan 2022

Ja som mala.komplexy, keď sa mi "kamarátky" na základnej smiali že som nosata.. ale mám aspoň v tomto dobrú povahu, že na všetky takéto veci rýchlo zabudnem a riešim ich len občas.. brat mi hovorieval, že mám židovský nos a ja som sa aj vďaka tomu stala na neho viac hrdá.. totiž vždy sa mi velmi páčili črty ľudí z blízkeho východu (aj môj muž má také črty 😅).. nie raz namna nejake tupela s holou hlavou vykrikovali..

Takže aby som to zhrnula, kedysi mi môj nos znechucovali zákerné kamošky, neskôr som si ho obľúbila a dnes sa mi na mojej tvári páči vlastne spolu s očami najviac.. ale ak by si sa pýtala na druhú bradu (mám nevýhodu že mám takú mäkkú tvár 😅) tak už asi by som písala niečo iné.. ale nemyslím že mám kvôli niečomu komplexy, skôr sa mi to len nepáči a neriešim..
Čo sa týka plastiky, ja sa takých veci bojím.. osobne sa radšej beriem taká aká som, ako by som potom mala cely život nadávať na nejakého lekára ktorému nevyšla operácia podľa mojich predstáv.. neviem čo by som poradila, neviem ako človek môže získať sebavedomie.. ak mu však k tomu pomôže plastika, prečo nie..

lenusiknr
9. jan 2022

@zuz246 u koho si prosím ťa bola?

zuz246
12. jan 2022

@lenusiknr v eveclinic u dr. Fedeleša 🙂

lucinka1616
16. máj 2023

@zuz246 ahoj, prosím ťa ako vyzerá nos po dlhšej dobe? Neklesla špička? Koľko to cca stálo? Ďakujem

lauraaaaaa
16. máj 2023

@misickahus333 nešla by som ani za svet za žiadne peniaze .nech ide na plastiku kto sa posmieva ale plastiku mozgu alebo srdca.ak chces postúpiť niečo chirurgicky tak len z vlastného presvedčenia a nie nátlaku klebiet prostredia.kolko modeliek je tak ako su a sú krásne

tiezjedna
16. máj 2023

mňa vyšla pred 13 rokmi na 33 tisíc českých korún😉