Ahojte, chcel by som niekoho z Vás veľmi pekne poprosiť, či by mi nevedel pomôcť s domácou úlohou (viď foto) z predmetu Základy fotografovania🙏
Túto úlohu máme urobiť doma pomocou svojho vlastného fotoaparátu, avšak ja ako jediný zo všetkých spolužiakov fotoaparát nemám…bohužiaľ si fotoaparát nemôžem dovoliť. Doteraz som to nepovedal spolužiakom a ani profesorovi, pretože mi to príde hrozne ponižujúce.
Profesor nám taktiež povedal, že kto tú úlohu neodovzdá dostane päťku, preto mi na tom tak veľmi záleží. Momentálne som v deviatom ročníku a kvôli prijímačkám na SŠ si nemôžem dovoliť mať zlé známky. Som z toho veľmi zúfalý.
Nevedel by mi prosím niekto pomôcť s touto domácou úlohou? Je tu niekto kto by mal doma foťák a vedel by mi túto úlohu vypracovať?🙏 Ďakujem za pochopenie.
S úlohou ti bohužiaľ nepomôžem, ale jedna vec ma zaujíma... Odhliadnuc od toho, že spomínaš profesora na základnej škole... Ako si niekto môže dať voliteľný predmet "Základy fotografovania", keď nemá foťák?
Ty si uz na strednej umeleckej, vsak? Dohodni sa s nejakym spoluziakom..
Fotoaparat mas na kazdom mobile a rozsirene technicke ovladanie s manualnou clonou, uzavierkou,... na kazdom lepsom mobile, ak nie na kazdom.
Ja mam zrkadlovku, ale toto netuším ako spraviť 😒. Na fb nie je nejaka miestna skupina z okolia? Tam ak sa niekto najde a zbehneš zajtra poriešit...