Ahojte maminy- nemáte niektorá túto tretiu časť k dispozícii v pdf v češtine?
Ďakujem.
1 a 2 je na ulož to, to už je aj trojka??
trojka je v angličtine v knihkupectvach, no české resp. slovenské vydanie by malo byť až v septembri 🙂
mám v mailoch všetky diely, aj tretí, voľný preklad v češtine, nejaká kočka si dala námahu a preložila 😉
počula som o tom v knižnici, aké sú názvy všetkých dielov a aká je postupnosť? oni na seba nadväzujú alebo je to kažý diel o inom?
ak má nikto 50 odtienov slobody v slovencine napisete mi IP a poslete mi to potom prosim???ak niekomu staci v cestine tak ja mam vo worde..ale zle sa mi to cita
aj ja mám záujem o 2.a 3. časť, ak niekto máte, najlepšie v sk, budem vám vďačná, napíšte ip
Zienky,tato trilogia ma uplne pohltila🙂 precitala sm 50 odtienov sivej....a hladam na nete pokracovanie v sk...a nic....nemate niektora?bola by sm velivce vdacna🙂 🙂 🙂
uz sa nasla tretia cast v slovencine? uz dlhsie ju hladam. Prve casti som mala tu cest citat v slovencine, ale tretiu sa neprinutim citat po cesky, je to strasnee 🙂 inac keby ste chceli, mam tri casti pdf verzii v cestine 😉
nema niekto knihy 50odtienov sivej ako pdf v slovencine?? zhanam 2 a 3 diel.ak niekto ma pls martinaskladanova@hotmail.com
Baby, nemate niektora aspon 2. diel v slovencine ak nie aj treti ???? V cestine to citat nechcem 🙂 ak ano, tak prosim na mail simonafirkova@gmail.com
ahojte, nemáte niektorá 50 odtienov slobody (3) v slovenčine.. ? ak áno pošlite mi prosím na mail anderkaa@centrum.sk
ĎAkujem ..
ahojte, už tento týždeň bude dostupná na stránke tvojebook.misso-simka.sk
Ahojte, viete mi niekto poradit, kde najdem 3 diel 50 odtienov slobody? v slovencine? dakujem. mail - renam@orangemail.sk
ahojte ja som dostala všetky tri knižky pod stromček a prečítala som ich behom pár dní, naozaj skvelé 🙂
http://uloz.to/xvgwjzTk/50-odtienov-slobody-pdf tu je 3. časť v slovenčine 🙂
Dievčatá nemáte náhodou daktora prvý diel na predaj?
mam mozem poslat , ale v slovencine a da to stiahnut aj na uloz to🙂)
Nemata baby niektora na predaj vsetky 3 knizky?
Baby to su az tri casti a ako.nasledujú za.sebou ktore po poradi chcem si precitat film 50odtienov som videla ale chcela by som aj citat kde to zozeniem
ahojte baby nemáte prosím 2 a3 díl ještě přeložený v češtině? 🙂
Ahojte, nemáte niektorá na predaj 50 odtieňov slobody. ďakujem
Ahojte, viete niekto kde si stiahnem 2 cast 50 odtienov sedej?? V slovencine?? Dakujem
Ahoj ak niekto ma a predava druhy diel 50 odtienov tmavej v kniznej podobe a za rozumnu cenu kupim Dakujem
Ahojte, prosím vás nemáte niekto 1.,2. a 3. v PDF? Chcela by som si ich prečítať. Ďakujem veľmi pekne, kočky 😉
Prosím neviete kde by som si stiahla 4 v pdf v slovenčine???