Kto je proti utečencom a potratom?

17. sep 2023

Ahojte, robila som si viaceré volebné kalkulačky ale všade mi to vyšlo tak nejasno. Neviem sa rozhodnúť koho voliť. Chcela by som aby vyhrala.strana ktorá sem nebude púšťať sirskych utečencov, ktorá nedá poplatok za štúdium na VŠ, ktorá sprísni interrupcie, povolí homosexuálom sobáš..
Koho voliť ?

uhnakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. sep 2023

@uhnakova prečo

ivka225
17. sep 2023

Mas to tazke. Ak si xenofobka (sYYYrski utecenci), tak Republika. Ak si myslis, ze vzdelanie nema ziadnu cenu, tak Smer. Ak si presvedcena, ze zena nema pravo rozhodovat o svojom zivote, tak KDH. Ak si za rovnopravnost bez ohladu na sexualnu orientaciu, tak PS. V suhrne taka strana, ktora by ti vyhovovala, neexistuje.

uhnakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
17. sep 2023

Ty budeš typ konzervatívneho liberála. Čo mi vyhovuje nech majú všetci, zvyšok zakázať.

hortenziaj
17. sep 2023

Och, z toho mi vychádza jedine kotleba. Dnes som našla jeho noviny v schránke, toto tam mal, ale takým primitívny spôsobom popísané. Chvála bohu sa oň nikde nedostane, lebo by ma drblo z toho.

autor
17. sep 2023

@ivka225 niesom xenofob ale nechcem aby tu nejaký taký človek bodal na detskom ihrisku ako v zahraničí,
Myslím si, že vzdelanie má cenu, ale myslím si aj, že má naň právo aj šikovný mladý človek ktorý nieje z bohatej rodiny, už teraz si mnoho ľudí nemôže dovoliť študovať. Myslím si, že žena môže rozhodovať, ale nie xy krát za život a nie v prípadoch že o pol roka mi to vyhovuje viac a podobne.
Za rovnoprávnosť som

autor
17. sep 2023

@januska12323 nieje to tak, len chcem voliť stranu ktorá mi je názormi najbližšie, ty nie ?

iv007
17. sep 2023

Mne v kalkulacne vysli Pirati 😀 ale volit ich nejdem, vyberiem si demokraticku prozapadnu stranu

majkakvet
17. sep 2023

Za posledny polrok bodal skor priemerny, biely slovacisko - Michalovce silvester , Bratislava - zdravotnik, a zena zavrazdena macetou- uz neviem
Ien ake mesto.

cherrystone
17. sep 2023

ja by som chcela, aby sa ludia zacali zaujimat o stav nasho rozpoctu, ekonomicku kondiciu krajiny a budovanie prosperity. a nie o koko..ny ako utecenci, ktori tu ani nechcu zostat, homosexualov, ktori tu tak ci tak zostanu s nami navzdy, cudzie maternice a posrate medvede.

autor
17. sep 2023

@cherrystone a koho budeš voliť ty ? Kto rieši toto čo píšeš ?

tehulka2011
17. sep 2023

@majkakvet v Michalovciach nebodal biely

deti95060810
17. sep 2023

strana ktorá sprísni interupcie a povolí sobáš homosex.?
dobre si napísala? lebo to odporuje jedno druhému a tým pádom nemáš ozaj koho voliť...

ssegra
17. sep 2023

@tehulka2011 nie, ale bol to Slovak žiadny utecenec
@tehulka2011

zuza265
17. sep 2023

A ty si myslis, ze kolko percent zien ide na potrat z dovodu, ze teraz mi to nevyhovuje a o 10 mesiacov ano a takto sa to opakuje? Sialene.

cherrystone
17. sep 2023

ked vidim stav kampane, tak asi nikto. o co maju obcania tejto krajiny zaujem, tym ich krmia strany. populizmom, agresiou, hlavne vymysliet dobreho fiktivneho spolocneho nepriatela na zbieranie hlasov. a najhorsie je, ze im tato strategia vychadza. ak po tomto znechuteni pojdem volit urcite niektoru s demokratickych stran, rozhodnem sa na poslednu chvilu. a mozno 1x v zivote ani nepojdem, tak mi je z tohto zle.

maca1984
17. sep 2023

Si spojila nespojiteľné..
Strana ktorá by vyhovovala tvojim požiadavkam nie je.

barborachors
17. sep 2023

Sobase homosov? ste uz normalni? Aby si mohli adoptovat deti a zneuzivat ich? Ziaden normalny clovek tomuto priat nebude. Mna nahú v detskom veku obtazovala ucitelka telesnej - lesba. Som proti homosom, su to velakrat aj skryti pedofili, nechutne prasata. Ale kludne si ich volte, ja deti nemam nastastie, uznavajte si lgbt komunitu a nech si zneuzivaju homosi deti aj nadalej. Nastastie, moje to nebudu 😚

uhnakova
17. sep 2023

@deti95060810 to s homosexualmi malo pravdepodobne byť opačne 🙂, aby to kolidovalo so sprísnením interupcií.

danica2711
17. sep 2023

@barborachors síce od témy, ale nezneužívali deti náhodou aj katolícki kňazi? Tí všetci boli tiež homosexuálne nechutné prasatá?

marca12
17. sep 2023

@barborachors Je mi luto,ze si zazila taku velku traumu a chápem,ze mas odpor k homosexualom,ale pre boha,nemozes kvoli jednej hlupani uchylnej,hadzat vsetkych do jedneho vreca. Mam kamosku lesbu,tuzi po dietati,proste materske pudy neobabre a co ma robit? Trpi,trapi sa a tak velmi by milovala adoptovane dieta,no nemoze si ho adoptovat. A nie je to ziadna uchylacka.

maca1984
17. sep 2023

@barborachors vieš že sobáše homosexuálov neznamenajú automaticky adopciu detí.?
A keby aj, tak čo ?
Lepšia je tradičná rodina kde otec strieska manželku, lebo sa mu chce..
Maminka ľúbi vypiť, na dieťa z vysoka serie...?
A kde si prišla k zneužívaniu, to fakt netuším.
Ja to tu už opakujem ako verklík, ale nevadí.
Zopakujem znova.
V čr " dva tátové"... by si podaktoré " tradičné rodiny" od nich mali brať príklad.

bloger
17. sep 2023

Máš dosť protirečivé požiadavky. Taká strana nie je žiadna. V každom prípade tiželám šťastnú ruku pri voľbe.

autor
17. sep 2023

@uhnakova nemalo to byť opačne

veroonr
17. sep 2023

@ivka225 presne 🤣 tu by som volila psychologa

jarmila2010
17. sep 2023

@barborachors sa spamataj a neprehanaj! 🙄adopcia je zlozity proces,kt obcas nezvladnu,ani hetero pary...si myslis,ze budu davat deti homosexualnym parom na adopciu bez vsetkych potrebnych postupov....na poziadanie?!ze vas to bavi to neustale strasenie...

monikkatt
17. sep 2023

@ssegra pretoze zatial tu nemame po celom slovensku tlupy utecencov.. pockaj ked to tu bude ako v nemecku alebo francuzsku.. ti stisne ritku ked pojdu oproti tebe

autor
17. sep 2023

Dobre tak upustila by som od tých interupcii. Mne je len veľmi ľúto ak to niekto podstúpi len tak. Viem že takých prípadov nieje tak veľa ale je.
Koho by ste odporučili v tomto prípade?

lucia851
17. sep 2023

Takých čo by povolili homosexuálom sobáš tak takých určite voliť nebudem