Kto dostal čo nechel na Vianoce?

marion09
30. dec 2017

Kto dostal na Vianoce nieco co nechce?ponuknite mi to do IP.......

ukulela
30. dec 2017

kupis?

felicita2
30. dec 2017

@marion09 nechceš rotačný kulmofen Roventa activ...? Dostala som a nepouzivam vôbec viac než rok. Neviem s nim robiť... Na mňa komplikovane ta rotácia... 😀

marion09
autor
30. dec 2017

@felicita2 presne taky isty mi tieto Vianoce daroval manzel!.....boli sme vymenit🙂

marion09
autor
30. dec 2017

@ukulela podla toho co

felicita2
30. dec 2017

@marion09 tiež si mu neprišla na chuť? 🙂 A za aký si vymenila?

marion09
autor
30. dec 2017

@felicita2 akoze vedela som ho obsluhovat ale mam prikratke vlasy a kefy boli prihrube...nenatacalo mi dobre.za znacku Orava som vymenila s piatimi nadstavcami.

marcela4444
30. dec 2017

ja chabrem vsetky darceky..venovane z lasky.... nemenim nepredavam.. nevymienam.. aj tod minule som dostala.. ako nist moc.. ale som si povedala..cert to ber.. tak som si ho nechala.. sak ten darcek je taky krasny ked je nechcenny..o to krajssi v mojich ociach... ako ten macko co mu ustocjka nasili naopak. a nikto ho nechcel...len chvalabohu ze nemam muza a nemam milenca... o to menej starosti s darcekmi.. lebo sak uz mam police plne

rainee
30. dec 2017

No ja by som si mohla s nechcenými darčekmi otvoriť obchod 😉 samé blbosti poslednu dobu dostávame. Knižky ktoré nemam kedy čítať,nevhodnú kozmetiku, decka väčšinou malé oblecko alebo nekonečné množstvo Barbin atď. Pritom každý rok hovorím, že radšej nič ako dalsiu blbosť, škoda peniažkov. Potom to zvyknem posunúť niekomu ďalej koho to viac potesi veď čo s tym keď my nevyuzijeme 🙄