Prosim Vas dnes mal nam prist psik mala je sklamana nechapem takych ludi ani sa neozvu nedaruje niekto psika ktory je nauceny sa pytat ma rad deti
@snehulak77 pisala som ale da sa volat len cez tyzden
mozno im nieco prislo do toho, pockala by som. Dcerka je sklamana? skus jej vysvetlit, ze veci nejdu vzdy podla planu... mohlo sa im nieco stat, je zakaz vychadzania.. detto to ze bola prihlasena, nezanmena ze tu realne bola, mne sa tiez kolkokrat v telefone MK otvori a ani sem nepachnem, dcera mi aj bazar par krat precitala a ja som o par dni zistila, ze niekto pisal...
na druhej strane mozno si to aj rozmysleli, kto vie.. pes nie je vec ani hracka, treba ho dobre vybrat a s rozumom,c iez ani by som sa neponahlala s tym, kto mi najrychlejsie doda psa
@cocolino234 na bazosi casto aj chore psiky... donesie si domov clovek psa a potom cely majland necha u veterinara, tomuc o ho daroval sa viac nedovola... atd
@cocolino234 Nemyslím. Veď aj normálnej, inteligentnej žene sa môže stať,že jej do dohodnuteho termínu príde niečo nečakané, dôležitejšie...nikdy nemôžeme takto všeobecne hádzať ľudí do jedného vreca,že sú neslušni,kým nepoznáme konkrétne okolnosti...
@simca06022011 uz nam to slubuju dva tyzdne stale jej to vysvetlim ale vy tiez nemate radi ked vam napisu na 100 percent a za to cakanie donesu malej cokoladu tak by vas to nenahnevalo a bola prihlasena aani neodpise
@cocolino234 Nebudem sa tu s vami hádať, to nie je môj štýl,očividne máme na túto situáciu odlišné názory.
@mirka_8 podla vsetkeho chce vidiet, kde bude psik zit a komu ho davaju... nie je sa co cudovat. ja som na psa cakala doma aj s dcerou skoro pol roka, a prezili sme to... mesiace hladania a vypisoavnia, potvrdzovania a rusenia "objednavok" a potom 2+m kym bol vo veku ze ide domov, sumu co sme za neho zaplatili ani nepisem a cestovali sme 2x560km po neho... urcite to ze musim vysvetlovat dcere bolo to najmenej. Nebola to hracka pre nu. Ale partak do rodiny aj na 15rokov, bez toho aby som toho psa stretla, pozrela, videla, alebo vedea z kade, aky je, aku cca bude mat povahu, by som si ho ani nenechala doviezt domov. CIze nie urcite by som taketo zavery ako vy nerobila, ked sa vam 1 den majitelka, ktora vam ma darovat psa, neozvala.
@simca06022011 kazde dieta je ine my sme mali dvoch bradacov jeden umrel minuly rok a tento rok dalsi
@mirka_8 ahoj. Kontaktujte útulky, aj blízko miesta vášho bydliska. Sú to vďačné psíky. Zamestnanci vám radi poradia, ktorý by sa vám hodil do rodinky s deťmi. 🙂