chodili ste niektora do LE na pedagogicku pomaturitne studium? aky je poplatok prosim....na sekretariate som dostala vyhybavu odpoved
elin20 kedy je tam vyucovanie, piatok a jsobota??
ja chodim prvy rok.....100eur sa plati darovacou zmluvou ako jednorazovy poplatok potom su tam tri kurzy ktore musis absolvovat tie si hradis sama komplet a tento rok maju byt vraj uz prijimacky na externe studium ..vyucovanie je kazdy piatok od jednej do cca 18 00h
Ahoj hľadám niekoho z okolia LM kto bude chodiť na pomaturitne do Levoče začínam v septembri za každé info ďakujem
Ahojte! Chcela by som si podat prihlasku na pomaturitne studium v Levoci, ale mam dve otazky. Prva - Metodika telesnej vychovy je teoria alebo je to normalne telesna vychova? Druha otazka - hra na hudobny nastroj je na aky hudobny nastroj? Dakujem vopred, ze mi niekto z vas odpovie!
Dievcata; ktore skončili pomaturitné štúdium učiteĺstvo pre materské šķólky nemáte z matematicķých predstáv niejaké poznámky; hry k určitým štandartom? Keby ste mi pomohli bola by som rada. Ďakujem.
Ja koncim, tento rok, platí sa rocne 100e, keby si mala nejake otazky, napis mi..