Kto chce ísť so mnou pracovať do zahraničia?

nika096
3. sep 2017

Ahoj, chcem sa spýtať či niekto nemáte zaújem vycestovať niekam do zahraničia.. . Strašne ma to láka chcem si niečo našetriť no sama ísť nechcem 🙂 hoc aj do čiech vraj je tam super 🙂

marina24
4. sep 2017

Cechy nie su super ani ziadny okolity stat...ja tuzim po primorskej krajine

lucinocka
6. sep 2017

@marina24 primorska krajina zije sezonne:P nevies co je to zit sezonne, to neni letna dovolenka ;)

nika096
autor
6. sep 2017

Tak to si pojdem v lete na dovolenku 🙂 cechy sa mi zdaju taka pohoda na zivot ci ? 🙂)

marina24
7. sep 2017

@nika096 by si sa divila, mam skusenosti...s cechmi, to vobec neni take ruzove,ako si myslis.vela ludi z mojej rodiny tam robilo,aj na vysokych postoch- v krajskych mestach- katastrofa, nedoceneni, nizky plat oproti cechom a pod. nezi v snoch
@lucinocka nevadi mi zit sezonne,..ja chcem kvoli zdraviu zit pri mori, kedze mam chabe a vzdy pri mori mi je dobre...

lucinocka
7. sep 2017

@marina24 myslis ze ako cudzines zarobis za letnu sezonu tolko aby si prezila zimu ?🙂 my sa s tym borime kazdy rok a to sme 1 domaci, 1 cudzinec...navyse behnutelnosti pri mori...bud si vyhrala bingo alebo sa dobre vydala:D

luccccc
15. júl 2019

@nika096 ahoj, viem ze uz to bolo dávno, ale ak náhodou este stále hľadáš niekoho do zahraničia, tak ja by som šla rada 😊