Mili kamarati,
isti znami mojej rodiny, ktori sa nehanbia hovorit si chovatelia sa chystaju
utratit tychto 9 malych ridgebackov, lebo sa narodili bez otocenej srsti na
chrbte a tak im neprinesu ziaden zisk.
Ak by ste nejakeho vy, alebo vasi znami chceli, prosim, ozvite sa mi. (foto psikov mam v albume, snad admini pochopia)
Dakujeme
a este kontakt na babulku ktora chce malinkych zachranit :((
mikusova@chello.sk
tu je nieco viac o tychto psikoch
http://www.rr.sk/modules.php?name=fotogallery&f...
Aj ja som dostala mail s tymto textom a fotkou ale ako kontaktny mail tam bola adresa: zelenadagmar@gmail.com
...vo februari sme sa podobne ujali krasneho miesanca 🙂 ...a dnes si neviem predstavit zivot bez neho...je to srdecny betar... 😵 😵 😵
..nemat toto 3.xlpate baby.... urcite by sme z tyxto steniakok vybrali 🙂
...zelam im laskavyx...starostlivyx majitelov 😵
ja som dostala rovnaky email s inou kontaktnou osobou 😅
zda sa mi to divne, hoci takehoto psika by som chcela
bez otocenej srsti?nechapem ved vyzeraju normalne 😉
to fatk? ze by to bola taky blby "rozposielaci" mail?
nitka) maju pas opacne rastucej (v protismere) srsti na chrbe.
cicushka neviem, ale zda sa mi to divne 😅
nitka ridgeback znamena, ze mu na chrbte rastie srst v protismere - za normalnych okolnosti, tieto ten "ridge" nemaju
aha...je to nadherny havino,keby som nemala babenko beriem hned
hodila som to do google a vypisalo mi to tento inzerat na viacerych inzertnych forach a vzdy iba tieto dve mailove adresy, tak snad to nie je hoax
sú to nádherné psy, ale v byte by im asi dobre nebolo a pri malej škoda, že nemám dom vtedy by som brala jeného ihneď až mi je to ľúto dúfam, že sa im nájde pekný domov
ja len pomimo, ak sa k vam dostane podobny inzerat, kde budu ponukat NAOZAJSTNE steniatka ridgebacka - mam uzasnu uz 5-rocnu fenku v 3-izbovom byte a takmer 4-mesacne babo k tomu a je to uuuplne v poho. Aj ked ako kazdy velky pes, potrebuje poriadnu starostlivost, vycvik a tak. Inak je to ten najlepsi spolocnik. Je to tym psa, ktory by vonku na dvore umrel nie od zimy, ale od samoty, svoju rodinu chrani a miluje najviac na svete... preto ma taketo inzeraty/hoaxy neuvertelne vytacaju... 😒
a pardon za chybu v nadpise 😅 samozrejme PSIKOV 🙂