Krvavý moč u pudlíka

miriam7979
2. feb 2023

Dobry vecer prosim nestretli ste sa niekto stymto prosim? Mame psika steniatko pudlika ma 4 mesiace mame ho od minuleho týždňa...zvykol si všetko super ...dnes vecer sa vycikal na podlozku a toto som tam nasla...ci mohol prechladnut alebo co to je? U psa som sa stakym niecim este nestretla...dnes bol na zahrade svietilo slnko ale fukal vietor a sedel na dlazbe chvíľku ciz toho 🤔som z toho nervozna ....zajtra zavolam zverolarke ale nechcem hned zbytocne lebo viem aky su povie pridte a toto hentoto a peniaze hned vypitaju...dakujem

jan510
2. feb 2023

nas mal zapal mocovych ciest, dali mu atb na veterine, urobili rozbor mocu, sono a za 2 tyzdne bol fit

miriam7979
autor
2. feb 2023

@jan510 myslite ze mam pockat este co vycika ci? Ci sa to nezlepsi?

luccija
2. feb 2023

@miriam7979 treba ísť k veterinarovi

estrella5
2. feb 2023

Jednoznačne smer veterina

jan510
2. feb 2023

Urcite rychlo veterinar

miriam7979
autor
2. feb 2023

@jan510 dakujem 🙏rano snim urcite pojdeme 🙏

dzulli1980
2. feb 2023

On je ešte "dieťa" ... deti tiež nemajú takú termoreguláciu ako dospelí ... zrejme prechladol ... určite treba ísť k veterinárovi.
@miriam7979

colsami
2. feb 2023

Jasne ze veterinar povie pridte a vypyta peniaze. Pravnik alebo kuchar pre Vas budu zdarma robit? Ved spravi psovi vysetrenie, minimalne krvne testy, USG... moze to byt zapal moc.mechura ale aj dalsich 1 diagnoz. Tu odpoved nenajdete.. Chodte k veterinarovi. Ak to bude "iba" zapal, dostanete lieciky na par dni a mal by sa stav upravit. U takeho steniatka nepredpokladam iny problem.

noami12
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lady083
3. feb 2023

Nas york mal mocovy kamen, tiez cikal krv. Vyoperovali mu ho.

jasomzabka
3. feb 2023

@miriam7979 na co mate psa ked sa bojite ci vypytaju peniaze? Ked budes ty curat krv tiez to oodlozits na druhy den?????