Dobry vecer prosim nestretli ste sa niekto stymto prosim? Mame psika steniatko pudlika ma 4 mesiace mame ho od minuleho týždňa...zvykol si všetko super ...dnes vecer sa vycikal na podlozku a toto som tam nasla...ci mohol prechladnut alebo co to je? U psa som sa stakym niecim este nestretla...dnes bol na zahrade svietilo slnko ale fukal vietor a sedel na dlazbe chvíľku ciz toho 🤔som z toho nervozna ....zajtra zavolam zverolarke ale nechcem hned zbytocne lebo viem aky su povie pridte a toto hentoto a peniaze hned vypitaju...dakujem
@jan510 myslite ze mam pockat este co vycika ci? Ci sa to nezlepsi?
@miriam7979 treba ísť k veterinarovi
Jednoznačne smer veterina
Urcite rychlo veterinar
@jan510 dakujem 🙏rano snim urcite pojdeme 🙏
On je ešte "dieťa" ... deti tiež nemajú takú termoreguláciu ako dospelí ... zrejme prechladol ... určite treba ísť k veterinárovi.
@miriam7979
Jasne ze veterinar povie pridte a vypyta peniaze. Pravnik alebo kuchar pre Vas budu zdarma robit? Ved spravi psovi vysetrenie, minimalne krvne testy, USG... moze to byt zapal moc.mechura ale aj dalsich 1 diagnoz. Tu odpoved nenajdete.. Chodte k veterinarovi. Ak to bude "iba" zapal, dostanete lieciky na par dni a mal by sa stav upravit. U takeho steniatka nepredpokladam iny problem.
Nas york mal mocovy kamen, tiez cikal krv. Vyoperovali mu ho.
@miriam7979 na co mate psa ked sa bojite ci vypytaju peniaze? Ked budes ty curat krv tiez to oodlozits na druhy den?????
nas mal zapal mocovych ciest, dali mu atb na veterine, urobili rozbor mocu, sono a za 2 tyzdne bol fit