Krokomer na iPhone - technická otázka

thunderdome
7. sep 2024

Nejde o tému zdravie a kroky, ale skôr o technickú vec. Tí čo máte modely ako 12, 13, sama sa tam od novoty objavila taká mini aplikácia krokomeru ale nie to zdravie mám na mysli ale takú ikonu to malo ako terč na lukostrelbu sa to podobalo také okrúhle a písalo to že uzatvárajte kruhy každý deň. A aj tak widgetovo to bolo pod hodinkami kde počasie a budík je, také maličke ikonky to bolo a taká šípka do kola ukazuje a vždy sa posunie kúsok. To myslím. Vymazal som to, chcem to naspäť ale neviem ako sa to presne volalo, neviem to nikde nájsť.

pondelok01
7. sep 2024

@thunderdome fitness

thunderdome
autor
7. sep 2024

Anoooo ďakujem ti velice pekne. Inák neznášam pondelky ale teba lúbim velice za toto. Ja som skúšal bárčo hladať krokomer, pedometer, original apple krokomer a nič.

biba_18
7. sep 2024

u mňa sa to volá kondícia ale je to pre mňa na figu lebo sa to nedá prepojiť s mojou apkou na aktivity adidas running…

thunderdome
autor
7. sep 2024

Ja s ničím neprepájam. Len sa mi páči dizajn.
V tom zdravie je aj bicykel ale to nefunguje samé od seba. Tam už treba prepojiť s nejakým snímačom na bicykli a také veci ja nemám. Len samotný telefón a ten nech meria. Žiadne ďalšie pakšamenty nechcem.

thunderdome
autor
7. sep 2024

Lebo veď keď to má všelijaké senzory a GPS tak by sa aj ten telefón mohol dovtípiť že ak nekráčam a idem konštantnou rýchlosťou 15-20kmh tak sa asi bicyklujem. Lebo to sa nepodobá na jazdu v autobuse či vlaku. Síce môže si pomýsliť bicykel s elektrickou kolobežkou.

biba_18
7. sep 2024

no ak to nebudeš vedieť vyplniť, dizajn bude na … ale pokiaľ zatiaľ nemáš žiadnu inú apku tak si prepojíš takú aká sa dá…

biba_18
7. sep 2024

@thunderdome ja nemám smart hodziny, takže so mnou by si to neporadilo, musím aktivity zadávať ručne ☺️

thunderdome
autor
7. sep 2024

A ešte viete čo je haluz? Tie senzory sú celkom presné lebo na starších stačilo že som ním zatriasol a krokomer si myslel že chodím a pridával krkoky. Tieto novšie nie. Skúšal som zatriasť ním, aj som ho tak rukou hojdal akože kráčam a nič. Keď som sa postavil a urobil pár krokov už začal rátať.

sisi4
9. sep 2024

@thunderdome ake super vyznanie pondelku 😍

thunderdome
autor
10. sep 2024

@sisi4 nemam tie dni rád ale osoba s tým nickname pomohla. Ona ma vlastne zachránila. OK téma vyriešená. Debata ukončená. Rozíďte sa 🙂

sisi4
10. sep 2024

@thunderdome pochopila som😉

thunderdome
autor
10. sep 2024

Idem spárovať ne-apple smarthodinky s apple telefónom. Dúfam že to zoberie.