Ahojte aké najlepšie granule/krmivo odporúčate už pre staršieho psíka (vek 10 rokov)? Prípadne aj nejaké doplnky výživy.
Podľa zdravotného stavu. 10 rokov je dosť. Možno by som miešala granule s konzervou a salámou pre psov. Je to mäkšie. Poraď sa s veterinárom.
Moja má 10r a chutia jej od Purina One-hovädzie s ryžou,ale dávame jej aj 100% konzervy s bravčovinou.Neviem,akú rasu máš,ale my máme maltíka,preto len hovädzie a bravčové
Ahoj, momentálne je mnoho kvalitných krmív, treba vybrať už len na základe rozpočtu a aktivity psíka. Asi najlepšie, čo sa momentálne dá na SR zohnať je Orijen a vyššia rada Acana (pozor majú vysoký podiel bielkovín, čo pravdepodobne staršiemu psíkovi nemusí sedieť), množstvo známych si veľmi chváli Dog´s chef, možno by som u staršieho psíka skúsila práve tie. Ak nemáš cenový strop a skutočne hľadáš to najlepšie, tak by som určite nešla do Brit, Bodreekov, Ontarija, Eukanuba a pod, aj keď je to stredná kvalita a neublížiš tým. My pridávame do granuliek ešte olej (striedam lososový, rybací, ľanový), kelpu, Hyalutidín a nejaké ďalšie doplnky na kĺby (napr. Alavis, Chondro a pod., to ti určite poradia skôr na veterine). Čím bol psík kŕmený doteraz?
ahoj, nasmu psovi velmi chutia granule od slovakiafarma 🙂 tie maju skvele zlozenie, hlavne obsahuju dostatok mäsa
Tak my máme iba šteniatko. Ale nedáme dopustiť na granule od značky Ontario. Alebo aj od značky Brit su tiež dobré čo som počula. Ale zasa každý psík je iný a nie každému chuti to isté.