Ahojte. Mam 22rokov a priatel tiez sme spolu 4roky. Prejdem k problemu nas vztah sa dost zmenil cely den pracuje ked vecer pride ja uz na polku spim posledne 3-4mes spavame spolu len cez vikend aj to mozno len 1-2x :(
Byvame v 1izbovom byte a chcela by som sa prestahovat do vacsieho no priatel nechce :(
Neviem co mam robit
a myslis, ze to prestahovanie vyriesi? zrejme nie ste financne tak dobre, aby sa to mohlo realizovat a hlavne chlap uz teraz robi dost vela... ak pracuje skutocne kazdy den tolko co pises. zarabas dost malo na to, aby ste utiahli vacsi byt... a hlavne, ak ste takto bez sexu a neznosti a vzajomnej spolocnosti, netreba si sit bic vo forme velkeho spolocneho bytu, ak si vo vztahu nestastna. co hovori priatel na to, ze ste tak malo spolu?
@se_bi
A preco nepracujes aj ty? Mala by si tych svojich 300 eur + vyplatu a zilo by sa vam lahsie.
@trdelnik234 rada by som ale tu u nas su dokopy 6obchodov
tak preco tlacis, ked na to nemate???
... no a potom by prišli nezhody a hádky kvôli financiám, to býva častý klinec úrazu vo vzťahoch, tak radšej si premyslieť čo bude lepšie, a počkať si v menšom na lepšiu finančnú situáciu a potom zvažovať do väčšieho, tvoj príjem 300€ je naozaj dosť málo
Asi by som v prvom rade poriesila vas vztah, aby bol ok a potom by som rozmyslala nad vacsim byvanim. Vies si predstavit ak by ste sa teraz niekam prestahovali, ako by to po case dopadlo. Hadky by boli castejsie a ozaj by se uz len spavali kazdy v inej miestnosti😒
@se_bi snáď máš aspoň tušenie, čo spôsobilo vaše odcudzenie. Hádate sa, žiarliš, alebo žiarli on, alebo máš pocit, že už sa mu nechce s tebou tráviť čas, alebo sa nezhodnete na financiách, možno je unavený z toho, že platí všetko sám...Neviem, ale ak čakáš nejakú radu, alebo názor, tak je treba popísať trochu viac. Syn je spoločný? Prečo nie je sex? Odmieta ťa on, alebo ty jeho?
Ja sa necudujem, ze je unaveny, ked je cely den v praci. Zaraba, aby uzivil aj Teba a Tvojho syna.
Nechces si aj Ty najst pracu? Bude sa Vam lahsie fungovat. Kolko rokov ma syn?
Netreba za tym hned hladat to, ze si ona nechce najst pracu. Ja mam tiez kamaratky, ktore pred materskou odisli zo svojej prace a ked sa im materska skoncila tak si dlho nemohli najst robotu. Nie kazdemu sa hned postasti 🙂 Ale zase netreba byt vyberava a ak sa chces ozaj prestahovat aby ste teda mali viac priestoru a aby syn mohol mat svoju izbu, tak sa treba trosku snazit, aby si co najskor mohla zacat robit aj ty a mali ste viac peniazkov 🙂 Ked zacnes aj ty trosku viac prispievat do rozpoctu tak nemusi priatel tolko pracovat, mozete byt viac spolu a mozete sa prestahovat
@se_bi To je super, ze to mate takto podelene ale tak asi vam teda potom vychadza akurat a ak sa mate prestahovat do vacsieho tak by mozno prislo vhod trosku viac penazi 🙂 A to, ze nevie obsediet vobec nevadi, mozete robit nejake veci aj spolu, nemusi si energiu vybijat iba v praci
ja byť tebou tak ešte vydržím aj v tom menšom byte, pokúsim sa nájsť prácu a potom keď to už bude lepšie po každej stránke - aj finančnej, tak pôjdeme do väčšieho bytu...
@se_bi chápem že chceš väčší byt, máš syna, tak asi hlavne kvôli synovi predpokladám. Ale nie je to vaše spoločné dieťa, tvoj priateľ k nemu nemá žiadne záväzky a možno ho rodinný život omrzel a necíti sa doma dobre a preto nemá potrebu riešiť väčší byt. Súhlasím s ostatnými, nepracuješ a požaduješ. Toto si porieš najprv.
Ahoj a ty robíš?