Baby vadilo by Vám keby Vás priateľ mal nohy do X, boli ste s takým mužom? Ale úprimne prosím..
Keď úprimne tak úprimne. Niekto sa hanbí položiť taku otazku pod vlastným ničom. Prečo?
Keby som s nim bola len preto ako vyzerá, tak áno. Inak nie
ja ani neviem v akom tvare ma moj priatel nohy. Nikdy som sa na to nepozerala. Ci ma do X alebo do O alebo neviem ako inak.. Zalezi na tom ?
Moj ma strasne kratke nohy do O, pupek a chodi ako kačka. Pre mna je to dost sexy. 🥰🥰🥰😂
No Hlavne ked ti nevadi to co mà medzi nimi 😉tak nemas problem .
Pane, vy mate nohy ako jelen. Take stihle, svalnate, mocne, rychle..? Nie, take krive a chlpate. 🙂
Muži majú nohy do o lebo to nepodstatné je v zátvorke. 😁
Pokiaľ sú pre teba krivé nohy priorita a máš takého tak utekaaaaaaaaaaj
Nikdy v živote ma nezaujímalo ci su jeho nohy do X ci do O, či do kerej litery ci rit....úplne ine kvality ma trápili, také tie veci co sa medzi ušami rodia...
Ale tak ak si na nohy, tak ti prezradím, že si teraz po 40tke všímam, že som v živote krajšie nohy u chlapa nevidela, ako su tie co u nás doma sa motaju 😅 ale sú to roky tvrdého športu a veľa šťastia v stavbe tela...
Nech je aký chce, denne v krčme, tupý jak rúra, ale nohy do x sú pohroma 😂😂😂😂😂😂 no každý má iné nároky 😂
Asi áno 😅😅😅😂 ale pozri ka som rozprávala vždy že nebudem s malým chlapom … a hla teraz je moj moz rovnako vysoky a cestujeme po celok svete spolu a sme šťastní
vytoc mu spicky smerom von a snad sa mu nohy vyrovnaju...
Tvarovanie noh nehra vo vztahu nijaku rolu. Pocas kamarstva, nasledneho manzelstva a spolurodicovstva s mojim manzelom sa este ani raz nevyskytla situacia, v ktorej by bol rozhodujucim faktorom tvar jeho noh 🙂
vynadaj svokre, nohy do X majú väčšinou platfusáci, čo sa v detstve dalo korigovať ortopedickými vložkami... a keď je to jeho jediná chyba, ďakuj Bohu
Viac ako krive nohy by ma zaujimalo, ci nema krivy charakter.
To ťa vážne trápi len toto?? Ty si zrejme dokonalá po každej stránke, keď toto riešiš. Nikdy som na chlapovi neskúmala, do akého písmena má nohy. Dokonalé nohy má len málo ľudí, krivé má veľa, dokonca žien, čo je podľa mňa horšie ako u chlapa, no nikto si nevyberá s akým nosom či nohami sa narodíme, podstatné sú iné veci a najmä u partnera. Ale na to prídeš časom.
Ak si niektoré vyberajú chlapa podľa tvaru nôh, tak potom sa tým diskusiám o psychopatoch, alkoholikoch a debiloch, s ktorými nosíte rovnaké obrúčky ani nečudujem....
Hadam je dolezitejsie, co je medzi nimi, nie?😁
moj ma do O.. a ja tiez 🤣🤣🤣
modlila som sa za syna.. toz, to nase chudatko dievca ma nohy po nas 🤣🤣🤣 kym len tolko.. 🤷♀️🤣