Baby vadi Vám na mužovi keď ma krivé nohy do X? Je to muž s ktorým si rozumiem naozaj vo všetkom, všetko je super len mi vadia tie krivé nohy... Som hlúpa? Mrzí ma ze to tu píšem ale nemôžem si pomôcť
Nuz ak ty vyzeras ako Tyra Banks, tak je to blbe...
Si.
asi budem znieť povrchne, ale nech 😀 ja osobne si myslím, že aj fyzický vzhľad je do značnej miery dôležitý, ľudia by sa mali okrem iného aj navzájom priťahovať aby to fungovalo. Neviem si predstaviť intímny kontakt s niekým, kto ma nepriťahuje alebo sa mi nepáči. A neviem povedať, či by mi vadili vyslovene nohy do X , ale ak by ma fyzicky nepriťahoval, tak bohužiaľ. Takže ak tebe vadia konkrétne tie nohy, je to škoda, ale nemá zmysel sa kvôli tomu premáhať.
Kazdy mame ten svoj nazvem to ideal ktory sa nam paci, pozri ak to prekaza tebe ze je to nieco co neprekusnes tak neries dalej no 🙂
... S xy muzmi som si rozumela vo vsetkom, ale vadili mi ich: bud telo, bud tvar, bud nohy, bud zuby, bud neviem co.. Preto to nikdy neboli frajeri, partnery, ale len kamarati. Co z toho vyplyva? Ak ti vadia jeho nohy do x tak, ze nedokážeš s nim mat intimny vztah, musi ostat v hladine kamaratstva.
Tiež si myslím, že fyzická príťažlivosť je dôležitá a pre mňa osobne znejú krivé nohy ako ten najmenší problém a úplná hlúposť, ale keď to tebe vyslovene vadí a brzdí ťa to v tom, aby si to s ním posunula ďalej, tak to nie je blbosť a neviem či s tým úplne niečo spravíš... Ono, keby tam bola tá chémia, tak by si to podľa mňa neriešila a to, že sa tým zaoberáš znamená, že to nebude až tak super (môj partner tiež na prvý pohľad nebol môj ideálny chlap akého som si vysnívala, ale tá príťažlivosť medzi nami bola napriek tomu neskutočná).. Len pozor, aby na každom nebolo niečo zlé a potom si raz budeš trieskať hlavu, poznám taký prípad prehnane vyberavej žienky...
Mňa skôr hnevá co si druhí ľudia pomyslia... Chémia medzi nami je, len ma blokujú tie nohy...
A vzdy ta budu blokovat.
Ked ich ma do X tak ich moze mat aj ploche a celkovo zle drzanie tela. Nech si najde fyzioterapeuta a skonzultuje to s nim, pripadne s viacerymi. Ak je to tak, tak spravnym cvicenim by sa tato vizualna "chyba" mohla odstranit.
Neviem ako velmi ich ma do X, ze ti to vadi. Vadi to aj jemu? a vlastne preco sa trapis tym, co si ini pomyslia, ak ty si s tym ok?
Drahy, mas nohy ako jelen. Take stihle a svalnate? Nie, krive a chlpate. 🙂 Neboj. Ako kofola. Ked milujes, neriesis.
Pre mna je to uplne irelevantne. Ak si tak rozumiete, tak "pomyslia si", resp. budu komentovat iba ludia, ktori vam budu zavidiet pekny fungujuci vztah.
Tak to si zabila, tebe nevadia nohy, ale co na to povedia ini??? Wtf
Bud sa ti paci, alebo nie. Ci sa paci aj susedovi je absolutne nepodstatne, ale hold dnesna doba, len aby to na oko dobre vyzeralo 🤦♀️
No aj podľa mňa je to veľmi odpudzujuce na mužoch. Ale zas ak je tam príťažlivosť medzi vami, tak by to šlo snáď ignorovať 😀
Si vari taká dokonalá, že na mužovi ti vadí takáto maličkosť?
Vždy sa mi rozum zastaví, keď niekde čítam "čo si druhí ľudia pomyslia". Nuž, nepomyslia si nič. Aspoň teda v 99% prípadov. A v tom jednom percente si pomyslia "ten chlap má krivé nohy" a tým to pre nich skončí. Je úbohé, že sa za svojho priateľa hanbíš pred cudzími ľuďmi.
Prepáčte neviem prečo tak rozmýšľam ale asi to nie je správne.
Tak vadia tebe, alebo druhým a toto ti vadí? Lebo ak ten orvy dôvod, ok, to ešte chapem, že by to bolo ako nedostatok pre teba.
Ale ak druhým, tak to môžeš mať úplne v paži.. Veď tu druhi s nim nebudú chodiť ani (možno) v budúcnosti žiť.
Len ako príklad niečo z mojej vlastnej skúsenosti...
Moja spolužiačka na strednej mi predstavila svojho priateľa (mali sme okolo 16 obe). Chalan taky nevýrazný "tutko" chudý, kostnsty, okuliare, pehy a mrkvovo červené vlasy. Ako fakt originál ryšavé mal, v živote som také nevidela... Môj prvý dojem panebože ako môže sa to tento páčiť. Ona skutočne kočka bola, mohla mať na každý prst 10 chalanov, typ takej blond štíhlej modelky... A viem ze aj viaceré sme podobne reagovali na neho. Ale ona to neriešila, jednoducho bola zamilovana a okolie jej bolo ukradnuté
Predstav si, pred pár rokmi som ju stretla, skoro som ju nepoznala, keby sa neozve. Baculka, vlasy prefabene na hnedo, okrúhle bruško, okolo nej tri rysavucke deti a za ruku si ju vedie vysoký vymakany svalnatý fešák, tmavé okuliare, a úplne hola hlava. Áno, bol zo ten typek zo strednej, ale totálne iný, keby nie tých detí, tak neverím ze to je fakt on 😆😆😆Boli a sú spolu od tej strednej a vyzerajú spokojní.
Takže asi toľko k reakciám okolia.
Ak risis, co si druhivpomyslia, nie si absolutne zrela na vztah ani materstvo, ak planujes. Dospejba potom hlafaj vztahy.
Iní ľudia nežiju tvoj život, a nikdy ani nebudú. Ak niekto chce ohovárať, resp. poukazovať na niečo, tak to bude robiť či bude mať tvoj partner nohy do X alebo nie.
Tu si musíš ty ujasnit´, či ti vadia tie nohy, ... alebo proste ti vadí len to čo si myslia iní. Lebo v tom druhom prípade, potom celý svoj život, budeš stavať podľa druhých nie podľa seba.
🙄