Krivé nohy u chlapa

19. feb 2023

Vadilo by Vám to, keby ma chlap nohy do X? Alebo tieto veci by ste neriešili?

zojazoja
19. feb 2023

Mne vadilo. To znamená, ze určite by to nebol potom môj chlap.

nnnuuunnn
19. feb 2023

Každý má latku nastavenú inde, čo by mu vadilo a čo nie. Viď pár na fotke. Ty musíš vedieť... No isto sa ožení aj s krivymi nohami.

sissy27
19. feb 2023

Mne sa musi chlap pacit ako celok, musi byt pre mna pritazlivy… a velku cast tej pritazlivosti tvori jeho spravanie. Je dost mozne, ze by som si nohy do x ani nevsimla, ale kludne to spolu s dalsimi nedokonalostami moze byt neprekonatelny problem. Ale nohy samotne by asi neboli rozhodujuci faktor.

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
19. feb 2023

Krivé nohy by boli asi to posledné čo by mi vadilo.
Mna skôr zaujímajú povahové črty, inteligencia, humor, rozhľad, zručnosť, vzdelanie, ….z fyzických záležitosti oci, zuby, usmev, hĺbka hlasu a výška

Chápem že každý mame iné nastavenie a priťahujú nás iné fyzické často tela, ale krivé nohy ako prekážka manželstva- sobáša?
Hm, tak po tomto sa už ani nečudujem že mame takú rozvodovosť akú mame, keď nohy su tak dôležité

lindusss2016
19. feb 2023

Len zo zvedavosti sa pytam, ci ma aj nadvahu. Ale mne by toto napr.vadilo. Nohy do X znamenaju, ze ma komplet zle drzanie tela, pravdepodobnr vpadnute clenky a ochabnute brusne svalstvo, cize asi ziadny sportovec a ja kedze sportom zijem, by som sa takemu chlapovi vyhla oblukom. Ale kazdy ma v zivote ine priority.

marianarem
19. feb 2023

Tvar noh nehra vo vztahu nijaku rolu, nic od toho nezavisi. Absolutne by som to neriesila.

autor
19. feb 2023

Nemá nadváhu, ja neviem som hlúpa je mi s ním fajn, nič také som si nevšimla až potom mi to brat začal prízvukovať a odvtedy som si to viac q viac všímala.

pribinak
19. feb 2023

Daj foto brata 🤣🤣🤣hneď zhodnotíme jeho dokonalosť a potom mu to daj prečítať

soldi
19. feb 2023

ja mam nohy do O 😀 a moj frajer si to vsimol minuly tyzden, sme spolu uz cez dva roky 😀
tak dufam, ze sa mu tym nezhnusim teraz 😀

autor
19. feb 2023

Baby ja sama nie som dokonala, nikto nie sme a úprimne sa aj hanbim že som založila túto diskusiu ale odkedy mi to stále prízvukoval tak mi to začalo ísť hlavou a stále si všímam len to.

autor
19. feb 2023

Je mi zo seba úprimne zle, je to prvý chlap pri ktorom sa cítim úžasné, toto mi to proste kazí, mam 32 rokov v zivote by ma nenapadlo žeby som toto riesila

syslik81
19. feb 2023

mne raz teta povedala aby som si vybrala len chlapa s rovnymi nohami -lebo to podedia deti a u nas v rodine su len rovne nohy ... skoda ze ja prazdne hlavy u podaktorych 😀 kazdopadne nie nevadilo by mi to pokial by to bol dobry clovek.. ako kto vyzera si nie vzdy ma moznost vybrat

erickatt
19. feb 2023

Ako tvoj brat ti to povedal?

autor
19. feb 2023

@erickatt áno moj brat

erickatt
19. feb 2023

Tak ho posli pekne bratsky do prdele. Sa ho spytaj ci ti ho zavidi alebo chce prebrat? Teda ja mam dvoch bratov a ver ze ani jeden si postavu a vyzor mojich frajerov nevsimal.

lucinka62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
19. feb 2023

Ak má nohy do X tak môže mať problémy s kolenami v neskoršom veku, ploche nohy a potom problémy s chôdzou a chrbtom, ale nohy do X nemajú žiadny vplyv na charakter a ten je dôležitejší. Okrem toho ak si vyberie správne gate, tak tie xaky aj zakryje a v posteli to vôbec nevadí, tam sú dôležitejšie iné parametre.

mistymay33
19. feb 2023

@lucinka62 sportovec nemusel mat ukazkove drzanie tela, aj ked bol sportovec. Nohy do X maju obvykle osoby s nadvahou (samozrejme, ze to nie je 100%pravidlo), ale nohy do X su problem so slabym jadrom, vpadnutymi clenkami, slabymi svalmi na bruchu, nohach, resp. ich zlymi zatazeniami.

lindusss2016
20. feb 2023

@lucinka62 netrepem, mila moja, studujem to, viem, o com hovorim. Napisala som, ze nohy do x vacsinou suvisia so slabym stredom tela a to sposobuje aj vpadnute clenky. Dostala si tu uz rovnaku odpoved o inej zeny. Nic nie je na 100% pravidlo, ale vacsinou to uz ide jedno s druhym. Za to, ze ty si zrovna jedneho poznala, ktory je vynimka, to naozaj nic neznamena 🙂 ale to je v poriadku, nemusime vsetci vsetko vediet, co by si vsak ako dospela zena vediet mohla a mala, je slusne spravanie, takze vety typu: dobre trepes, si nechaj pre svoje kamaratky

lindusss2016
20. feb 2023

@lucinka62 a este by ma zaujimalo, ako odborne ty dokazes posudit drzanie tela 🤔 ale ak ma niekto ocividne nohy do x, o ukazkovom drzani sa urcite neda hovorit. No ak si fyzioterapeutka, oprav ma.

hrabovo
20. feb 2023

@syslik81 otec aj mama majú rovné, a to je otec bývalý profi futbalista, ale ja mam krivé (nevadí mi to, dokonca sa mi to páči, vyšportovane nohy aj keď krivé si krajšie ako rovné a mlandrave.... Aj shiffrin ma aké krivule a je aj tak sexi) .. Nie, to sa podľa mňa nededi.... Aj starí rodičia mali rovné...

lindusss2016
20. feb 2023

Ale zas pokial ma tie nohy do x len v takej miere, ze si si to sama ani nevsimla, tak nerozumiem, co riesis. Opisala si to tak, ze som si ho predstavila uplne takto: X 🤷