Krívanie škôlkara po nešťastnom páde

neznamaznama87
26. okt 2017

Baby takže idem sa zas posťažovat moje dieťa pred rokom nešťastne spadol na podlahe a poranil si časť nohy od prstov k členku.... týždeň vôbec nechodil potom pomaly krivanie bolo ale čoraz miernejšie po 3mesiacoch sa objavilo zas intenzívne nato som vyhľadala ortopéda ktorého názor bol že je to len zvyk a bolesť môže ešte byť...zas to odoznelo a ku koncu leta sa zas objavilo krivanie ktoré trvá dodnes, úplne zle chodil vyhľadala som ortopéda keďže malý sa sťažoval že mu bolesť ide do kolena, urobili RTG kolena všetko ok ale RTG nohy kde bol urza nik neurobil a jeho názor je zas rovnaký že deti radi hrajú ale mne o zlom chodeni na tú nohu povedali aj v škôlke a podľa neho keďže mám len jedno dieťa čo poznamenal takéto matky sú úplne prehnané citlivé pričom ja naozaj keď nemusím k lekárom nejdem a že v živote to budem mať ťažké keď takéto niečo len riešim tak mi povedzte svoj nazor. ..

janickacrazy
26. okt 2017

@neznamaznama87 Chod k inému lekárovi, určite to nie je normálne podľa mna.

zabina27
26. okt 2017

to je co za pristup??? tak po uraze zle chodi a nikto to neriesi? vy ste boli po tom uraze na osetreni? ak aj nie, pri dalsej bolesti to nikto neskumal? ale to co je za vyhovorka, aby to hoci aj teraz neskontroloval? ja by som sa ho spytala, co urobi, ked iny dr zisti, ze maly to nehral a on vas takto odpinkal

neznamaznama87
autor
26. okt 2017

To isté si myslím aj ja tak ma problém chodiť hore schodmi to mi aj sám povie, boli ho to a tak isto aj zle chodí pri dlhšej chôdzi všetko vedel a moje dieťa to hra

luna116
26. okt 2017

choď za iným Dr.

katulienkax
26. okt 2017

To by chcelo asi vyšetriť bud ctckom alebo magnetickou, neviem však kde to robia deťom , viem len ze dospelým v BA robia

katarinamarkova
26. okt 2017

@neznamaznama87
pred rokom?
ani vtedy nerobili rtg zranenej časti???
veď hovoríš, že týždeň ti dieťa nechodilo!
teraz snímali kolno? a to prečo??
ja neviem, ja osobne by som po 4och dňoch nelepšenia práve zranenej nohy žiadala rtg.......po roku? Hmm...nemohla by som sa rok na to pozerať.

katarinamarkova
26. okt 2017

@neznamaznama87
rtg ako samoplatcu ťa bude stáť nejakých 20€? hoc aj doktori sú blbí, a za rok sa nevie nájsť iný a zdravotná nepreplatí, tak tých 20€ sa snáď v rozpočte nájde....
Aj keď nechcem byť zlá, ale myslím, že si iného dr. ani nehľadala a rtg zranenej časti nedupala.