Kristína Kövešová

2. máj 2024

Ahojte dievčatá. Pozerám dnes Dobre vedieť a hostkou je Kristína Kovesova. Keď sú také detailnejšie zábery tak všímam že je akási zvláštna. Neviete či má plastiky?

petuch13
2. máj 2024

Keby aj mala, bude sa ti lepsie spat?

vanilkovazmrzka
2. máj 2024

Ked to pozeras, skus si vsimnut ze vedela takmer vsetky odpovede, aj na dost bizarne otazky.

nssv2
2. máj 2024

Co ju sledujem na instagrame tak nema ale chodi na upravy pleti 🙂 dopichovat kyselinku do vrasok a tak

nikpa
2. máj 2024

Neviem co ma ale zle sa na ňu pozera, vyzerá ako nepodarene urobená umelá bábika a tie napuchnute pery 🤦 úplne je zhovadena. Ale tak aspoň 🧡 ma dobré.

aurinia
2. máj 2024

Ja myslim ze ma plastiku nosa, ale robenu velmi velmi davno. Nie velmi podarenu. Ale to hojenie nosa po plastike je velmi individualne, casto je potrebna reoperacia. Kym sa tie vnutorne jazvy zahoja, nastavaju rozne zmeny. To je ta estetická stranka. K jej praci. Je to odvažna žena, obdivujem ju. Ide mnohokrat do rizika.

autor
2. máj 2024

@petuch13 veď ma to len zaujíma.

autor
2. máj 2024

@nikpa
@aurinia ja ju veľmi obdivujem, je to dobrý človek.. Len ma naozaj zaujíma či sú to plastiky alebo je taká od prírody. Už dlhšie som si ju takto všimala a ozaj neviem odhadnúť či ich nejaké má alebo nie 🙃

nssv2
2. máj 2024

@nikpa ako mozes niekoho nazvat uplne zhovadenou a komentovat to ako vyzera? Ukaz sa ty teda 🙂

markusrasford
2. máj 2024

@nssv2 to sú tie hrdinky. Budu je..t do inej ale ona je skovana

oli18
2. máj 2024

Urcite sa uz na seba nepodoba. Je uplne ina, v mojich ociach krajsia. Sotva sa toto da dosiahnut pichanim kyseliny.

karolinakr
2. máj 2024

možno je trošku upravená, sledujem ju na IG

lakebabe
2. máj 2024

Chodi len na výplne trochu a pery, ale ona je kocka, len to podčiarklo jej pekne črty,

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. máj 2024

A sú niekde nejaké jej fotky pred plastikou? Ja som nenašla

letmebe8
3. máj 2024

@markusrasford hej, lebo sama autorka je urcite miss universe 😀

karolinakr
3. máj 2024

Inak ja ju sledujem kvôli jej praci, velmi si ju važim, aku pracu robila pre tyranych psov, to žiadne ine medium nerobí, za odvahu, že nahaňa mafiu; pedofilov, falošne žobrajuce gangy, a pritom je to drobne žieňa
Ja neviem, ked ta žena odide, kto ju nahradi...chce sa pačit, asi ako každy, tak robi nejake kozmeticke ukony, ale v jej pripade, je to uplne zbytočne...ona je zaujimava hlavne, pre svoju odvahu

autor
3. máj 2024

@letmebe8? Prečo ma urážaš? Ja som sa len opýtala či má úpravy, neodsudzujem ju zato neviem čo ste tu niektoré také protivné. Človek sa opýta normálnu vec, pričom otázku absolútne nemyslí v zlom, a hneď sa mi dostane toľko útočných odpovedí.. Nečudujem sa že vo svete bolo a je toľko vojen, keď na mamičkovskom fóre útočite ako hady aj pri úplne neškodnej otázke. A nie niesom miss universe a ani som nepovedala že Kristína vyzerá zle, písala som že ju obdivujem, ale to si už asi nečítala (alebo nechcela čítať). Urážajte, to vám ide

autor
3. máj 2024

@karolinakr ja si ju taktiež vážim zato čo robí a držím jej palce aby to zvládala aj naďalej bez ujmy na zdraví, hlavne preto že to nerobí nikdy pre seba ale pre iných. Len taká zvláštna mi príde v tvári tak som nevedela, nikde som nenašla nejaké jej fotky pred úpravami tak som si myslela teda, že žiadne nemá

markusrasford
3. máj 2024

@walentina7 a ty si....? Tak je a teraz čo?

karolinakr
3. máj 2024

ja ju sledujem na Instagrame, určite ma niečo, ma taku predlženu tvar ale hovorim, ona by aj vo vreci mohla chodiť a bolo by to ok

drahusa333
3. máj 2024

Ja si ju pamatam ked zacinala, bola taka pojasena, vesela redaktorka v nejakom programe...vyzerala inak, aj sa spravala inak...nejaku upravu nosa myslim ze ma, aj lica myslim

karolinakr
3. máj 2024

Darinka bola na plastike naposledy, sa mi pačila asi viac pred plastikami, a ZdenaStudenkova, tolko vysmievana ma asi najlepšiu, vyzera na 17, sice ma 70 😀 ..

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronicka88
3. máj 2024

Mám ju veľmi rada,mala som ju rada aj keď bola silnejšia,mám ku rada aj keby mala plastiky. Leboi je sympatická ako človek. A teda že by ma trápilo či niekto má alebo nemá platili,to už by som sa musela ako veľmi nudiť vo vlastnom živote 🙈

gabrielkaa
3. máj 2024

Nechajte ju tak. Aj keby mala 1 000 000 plastík a vyzerala ako mimozemšťan, tak popritom čo robí, je to úplne jedno. Je to dobrý človek , ktorý riskuje pri odhaľovaní tých uchykakov svoje zdravie či život. Už sa jej mnohí vyhrážali ….

autor
3. máj 2024

@veronicka88 preboha ľudia!! Mňa to netrápi len zaujíma. Ja neviem čo ste také... S kamarátkami sa bavíte o čom? Veď normálna otázka... 🤦🤦🤦 Neodsudzujem, neútočím, nezhadzujem. Proste som sa len spýtala, lebo ma to zaujímalo..

alickapusinka
3. máj 2024

nemám problém vyrobím si ho.

luccija
3. máj 2024

Určite áno ako väčšina moderátoriek.Ja som ju videla pred pár rokmi naživo a mala zvláštne líca a teraz je už celá zvláštna🙂Ale je dobrá v tom, čo robí to je podstatne

autor
3. máj 2024

@alickapusinka si normálna?

nikpa
3. máj 2024

@nssv2 úplne normálne, lebo je zatiaľ dovolené mat v tejto krajine vlastný názor. A keď sa mi niekto alebo niečo nepáči tak to poviem. Keď sa ti nepáči môj koment, to je tvoj problém.