najde sa niekto kto sa venuje kresbam ako ja,alebo malbam? rada by som ziskala rady a skusenosti na malby obrazov
umelecka stredna aj vyska za sebou,co by si rada vediet? napis sem alebo do spravy...
mna tiez zaujima co by si chcela vediet..🙂
no babulky nemam skusenost, no ja uz sikulka si kupila olejove farby s terpentinom a stacili by mi rady ze ci sa maluje vynimocne len na platno- a zo zaciatku kedze to je drahe ,kde sa da odskusat malba,..a ci sa dava aj nejaky podklad potom na platno pred malbou... malujete aj portrety ? chcem sa naucit aj miesat farby a trafit tony..je toho vela ani neviem presne co vsetko potrebujem sa naucit 😒 dakujem inak za rady 😉
@200159515 suchý štetec ;)
https://www.youtube.com/watch?v=gmPrXKvxmj0@gabriela255 dakujem velmi ma to zaujalo,uz len patram po navode ako na to
@200159515 akvarelový papier, olejová farba, na vedľajšom papiery si vždy vyšucháš štetec, je to nasucho, takže málo neporiadku :D a obyčajnou plastickou gumou sa dá vyťahovať 🙂
Ahoj ja som tiež amatér , chcem sa ťa spytat ako sa ti v malovani darí, či ťa to chytilo a pokracuješ ďalej 🙂
@200159515 tak napis co by si presne chcela vediet ? (kresbu skoro vobec neriesim ale obrazy malujem a predavam chodila som na umelecku strednu)