Ktora krepovacka je podla vas najlepsia?Treba pouzivat aj nejake specialne pripravky pri krepovani na vlasy?
ja chcem opak=mam casto krepate vlasy 😎
ahojík, myslíš přímo krepovačku jen nebo i že hličku na vlasy?:
Hladam nejaku vhodnu krepovacku, ktora by mi obzvlastnila moj uces peknymi vlnkami.
tak na tuto otazku bysom vedela toho vela napisat ale musim davat pozor aj na maleho! 😉
takže jsem tu - pro dcer u jsem asi před 3 lety kupovala krepovačku s žehličkou 2 v 1 Sencor - potž. mít nakrepované vlasy na taneční vstoupení... ta krepovačka je super, ale žehlička NE, jsem si to zkoušela - mám svoje vlasy kudrnatý a myslela jsem si tedy, že mě nikdy nepůjdou narovnat,,, pak mi to moje kadeřnice vyžehlila žehličkou Majesty a super, takže jsem si domu ještě pořídila žehlišku Majesty a naprostá spokojenost... takže tak 😉
prečo si chceš ničiť vlasy?
Potrebujem to na obzvlastnenie ucesu, na vecierky a tak
no tak to bude teda fakt hezkej účes 😝 😀
spíš bych zainvestovala do profi kulmy s nástavci 😉 krepovačka poláme vlas a kvůli večírku mi to za to nestojí 😎
Mala by som zaujem svagrinke kupit nejaku krepovacku na vlasy, aby mala viacero vymenitelnych nadstavcov a ak sa da, aby boli porcelanove tie dosticky.
pozerala som v tescu po znacke ETA, no na internete som nasla dost zle referencie. ako to vidite vy? a ake krepovacky pouzivate, pripadne co by ste doporucili? ma to byt ako vianocny darcek.
Iwka
Z vlastnej skúsenosti odporúčam nekúpiť hocičo, ale kúpiť značky, ktoré sa vyrábajú hlavne spotrebiče určené na vlasy, nie aj kuchynské roboty, vysávače, žehličky, hriankovače a pod., teda napr. Remington alebo Babyliss. Keď to nerobíš denne a používaš aj prípravky na vlasy na to určené a nemáš už zničené vlasy, neublíži ho to.
preco to chces pouzivat? ja by som to nerobila