Poraďte prosím krém na suchú pleť s akné . Už som vyskúšala kade čo a vždy sa mi akné len zhoršilo
Mne pomohli len tabletky, vyskúšala som skoro vsetko. Kožná mi nasadila roacutan, viem že je to svinstvo, ale som jej vďačná, lebo kvalita môjho života dovtedy bola hrozna. Akné sa nikdy nevrátili, mám pokoj.
Ahoj, za mna 99%aloe vera gel, ja objednávam z iherb, perfektne hydratuje, plet je po nom ako detský zadok a robí mi celkom dobre aj na akne
Ja som sa tiez liečila u kožného dal mi mastičky vtedy mi ti pomohlo ale zase sa to vrátilo a nemám čas behať po doktorch a ešte aj kojim takže žiadne lieky nehrozia a už som vyskúšala kade co aj lacné aj drahé krémy gély na čistenie a žiadna zmena
@liviakarmanova mne najviac na fakt ťažké akné pomohol regalen, odporucila mi ho moja akupunkturicka, roky potlacovaneho hnevu sa minie prejavili ako akné a to nebolo zo stravy, aj hormóny ok, štítna žľaza ok, fakt som bola zúfalá, toto je čisto bylinkové, užívam cca druhý mesiac a moja pleť je lepšia o 80n%,je to niečo ako detox tela, a takisto mi veľmi dobre robí prírodná kozmetika, miesto pleťových vod už len levandulovu a ružovú, na noc namazat bambuckYm maslom alebo mandlovym olejom, a lokálne na vyrazku si dávam tea tree olej ale opatrne on hrozne vysusuje ale na vyrazky je super
@liviakarmanova určite behať po doktoroch netreba, lieky nie sú cesta, treba prísť na príčinu, najlepšie a niekym kto sa tomu rozumie
@caroline_
Ďakujem asi to vyskúšam
@liviakarmanova nemáš začo, snáď ti niečo z toho pomôže
@lucka_135
Ďakujem určite vyskúšam
@liviakarmanova Možem odporučiť pleťový krém od Weledy, pripájam link na recenziu na mojom blogu: http://bioslecna.blogspot.com/2018/11/weleda-wh...
Mne veľmi pomáha hlavne v zimnom období. Akné mi vôbec nezhoršuje, naopak pleť pekne upokojuje 🙂
akne treba riesit z vnutra, moze ist o nasledok nespravneho stravovania (cokolady, cipsy, mastne jedla) - skuste ozdravnu dietu a sledujte ci sa prejavi zmena. Takisto moze ist o hormonalnu nerovnovahu, alebo vplyv stresu (skuskove obdobie)..