Kreditná club karta Tesco
baby mate ju niekto? ako to funguje? dakujem
@janka2501 rozmýšlam nad nou a to je nejak prepojene s účtom či ako to funguje?
nie, povodne ti ju vystavi Home credit, pozri na nete stranku home creditu a tam mas o nej vsetko popisane, spises ziadost a ked ti ju schvalia tak ti kartu poslu do 2 tyzdnov, mas tam tusim 50 dni bezurocnych, ale platit sa da vsade, a v tescu este aj zbieras body
@lillystranska Ja tu kartu denne predávam...takže hlavná výhoda je 4%zľava na nákup v tescu, vo všetkých ostatných obchodoch je to 0,5%
Tieto zľavy sú vo forme bodov, ktoré zbierate na základnú tesco club card. Vyúčtovanie chodí 1x štvrťročne, vo finančných poukážkach vám može prísť aj 50eur(mne chodí okolo 30e)
Treba sa držať bezúročného obdobia, na to aby ste na svojich nákupoch šetrila. Kartu Vám vydáme na počkanie v Tescu( je hneď aktivovaná možte s ňou okamžite platiť) Pre vybavenie je potrebné priniesť si 3výplatné pásky.
@lillystranska ešte dodám že na karte je zál. kreditný limit 650e a materskú ani rodičák neschvaľujeme.(TPP, dôchodok živnosť akceptujeme)
Klasický úver pre intelektovo slabších.... nič iné.
My ju pouzivame .... v principe podla prijmu dostanes vysku kreditu, ktoru mozes minut. Platis s nou hocikde a v nasledujucom mesiaci do 15teho zaplatis minutu sumu, ak v termine bez urokov
Raz stvrtrocne chodia kupony, penazne alebo zlavy v tescu ... ich vyska zavisi od minutej sumy
My si to odkladame a na Vianoce mame vzdy pekny darcek.... fungujeme takto asi 6 rokov bez problemov
Samozrejme kredit moze byt vyssi ako mesacny prijem, tak minat s rozumom a hlavne s dostatocnym kreditom na ucte 🙂
@bejami spytam sa kartu mi vystavili lenze sa mi stalo to ze druhy den som isla platit v kauflande a kartu zamietlo a o dva dni mi prisla sms ze Vasa splatka bola vlozrna na kartu. Ja sa bojim ju uz aj niekde pouzit ved som sa hanbila jak pes za mnou rad ludi a ja som musela cely nakup vylozit a dat vystornovat. A co ked by som sla tankovat? To tam ten benzin ako vratim?
@lillystranska neviem čo sa vám to tam stalo, mne sa toto este nestalo tak vám neviem poradiť, väčšinou karta neprejde keď tam nie su peniaze. Že vás to nepustí. Nechápem tú sms že vaša splátka bola vložená na kartu to je dosť divné. Neposlala ste si náhodou peniaze z karty na váš bankový účet? Ak nie kontaktujte zák. linku 0850 003 777
Nie praveze tu kartu mam kratko asi tri dni ale uz sa da z nej platit

normalna kreditna karta, s ktorou sa da platit , aj mimo SR.