Kralovstvodeti.sk - recenzie

myska10
6. mar 2018

Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem

myska10
autor
7. mar 2018

Prosin ma niekto skusenost?

janula1818
13. jún 2018

Dobrý deň.ja mám už objednanu poschodovu posteľ od 27.3. kedy som zaslala celu čiastku a dodnes posteľ nemám.uz som písala viacero mailov s prísľubom,že už príde tento týždeň ,budúci týždeň a stále nič.....dochádza mi trpezlivosť aby som na posteľ čakala 3 mesiace....za mňa to bol prvý a aj posledný nákup...

myska10
autor
13. jún 2018

Nám prišla asi po 60 pracovných dňoch. S posteľou dom spokojná. Trvalo to raz tak dlho ale som rada ze prišla. Aj nám ako kompenzáciu vrátili 30 eur za čakanie.

janula1818
14. jún 2018

Dufam,ze pride aj mne ;) pomaly to bude taktiez 60 pracovnych dni.aspon viem,ze v blizkej dobe MOZNO pride ;) uz by som ale tento obchod urcite nevyuzila

myska10
autor
15. jún 2018

Ja som bola pripravená na to ze to bude dlho trvať. Všade písali takú recenziu že dlhá dodacia lehota. No s rova rom je každý spokojný. Báť sa určite nemusíte
😉

katka211182
21. jún 2018

Aj ja som objednala a zaplatila celú sumu za postieľku ešte 27.4. a stále ju nemám... tiež ma nebaví toľkoto čakať...

natally1
22. júl 2018

@katka211182 prosím vás už vám prišla objednaná posteľ, tiež sme 23.5.objednali a dodnes nič nemáme. Ďakujem za odpoveď

jeemima
22. júl 2018

aj my sme dlho cakali vyse 2 mesiacov....ale horsie ako ta dlha dodacia doba bolo ze sme boli velmi sklamani....teda kvalita a cena je velky nepomer, od natretia dreva, krive dosky, zle vymerane dierky (manzel skoro dostal porazku ked ju skladal, vela veci nesedelo), ozaj ta cena je prehnana na taku kvalitu....

natally1
22. júl 2018

@jeemima Fuuu no ani nestraste, tak ak to bude takto asi radšej stornujeme, a objednavala ste ju teraz niekedy

cokololadka
22. júl 2018

My sme objednávali 2 ks postelí, ako dodacia doba bola presne 90 dní od zaplatenia. Je pravda že sme objednávali cez vianoce keď sa nerobilo, ale zase my sme spokojní.

natally1
22. júl 2018

@cokololadka tak som zvedava kedy to pride nám keďže už to je 60 dni

katka211182
22. júl 2018

@natally1 Nám prišla potom 22.6., tak stihli do 2och mesiacov dodať. A je inak pekná veľmi, jedna doska kúsok odlúpená, ale nič katastrofálne...

emili31
24. júl 2018

@natally1 ahoj my sme tiez na tom tak, ziadna postel, telefon nedvihaju..kedze moj krstny je uznavany pravnik (zastupuje republiku dokonca :D ), narazili na zlych a ak nepride do konca tyzdna zaciname to riesit v spolupraci s policiou....

natally1
24. júl 2018

@emili31 a kedy ste ju prosím objednávali

katka211182
24. júl 2018

@natally1 my sme objednali 27.4., prišla 22.6.

katka211182
24. júl 2018

@emili31 či to už nebola otázka na mňa... inak prikladám aj foto

alenocka33
21. dec 2018

Najhorsi e-shop s akym som sa stretla. Objednavali sme postel koncom septembra. Dodali nam ju vcera 20-Dec. Od konca oktobra som sa snazila dovolat na uvedene cislo na stranke, ale bez odozvy. Pisala som aj mail. Odpovedali mi zaciatkom Nov, ze sa snazia vybavit vsetky objednavky do konca NOV. Tak som si povedala, ze pockam. Takto ma natahovali este skoro cely Dec. Vrchol vsetkeho bolo, ze si na hlavnu stranku dali velku vianoc. akciu. Nestihaju vybavovat obj zo Sept a uz nahanaju dalsie objednavky. Totalna drzost a ocividne zhrabnutie penazi zo zaloh za tovar. Mala som na male podat na nich podnet na obchod. inspekcii. Myslim, ze takymto pristupom to niekto coskoro urobi za mna.
Postel nakoniec prisla - aj to mi volali den vopred, ze tovar mam ocakavat okolo obeda alebo poobede. Tak som preistotu robila z domu. Manzel bol cely cas v strehu kedy ma vyzazit z prace. Nakoniec dosli o pol 8mej vecer. Radsej som od nervov ani nesla k soferovi. Inak tovar je dovazany z Polska. Este sme ju neposkladali....aj sa toho bojim co to bude zas.
Tuto instituciu nikomu neodporucam. Oplati sa priplatit a dostat tovar nacas a mozno aj v kvalite akej slubuju...

listicka2002
22. dec 2018

Pridavam svoju skusenost. Postielka nam bola dodana dnes 22.12. dodanie bolo asi o tyzden a pol dlhsie ako bolo pisane v pidmienkach pri objednani ale hned som bola o tom informovana a aj o tom ze do Vianoc tovar pride. Predavajuca je mila a ja osobne mam dobru skusenost. Za tie peniaze je postielka famozna pridavam foto. A ze je z Polska no a co, ale o tom som vedela ked som ju obj. Pani ma najlacnejsie tieto postielky a aj matrace v cene aj dovoz no nie je o com. Ja som spokojna😉

danciacik
26. dec 2018

@alenocka33
Dobrý deň, presne viem kto ste. O dodaní ste bola vždy informovaná aj s možnosťou stornovania objednávky, ktorú ste nevyužila. Nakoľko si rozvozy robíme my a situácia toho 20.12. bola na cestách taká zlá aká bola (stačilo si pozrieť správy) a šofér bol na ceste od piatej rána, nebolo možné dostať sa do Bratislavy skôr. A jasne ste boli upovedomená, že šofér Vám zavolá minimálne hodinu vopred. Vy ste mali právo tovar neprevziať. Nikto Vás nikdy nenútil platiť žiadnu zálohu nakoľko máme možnosť objednávky na dobierku a to, že vy ste si vybrali platbu vopred vo výške 50% alebo 100% - vo vašom prípade to bolo 50%, bolo Vaše slobodné rozhodnutie, takisto ste si prerátali, že dobierka bola spoplatnená a zálohová platba bola ,,odmenená" dovozom grátis.
Čo sa týka našich akcií, dovolím si Vás upozorniť, že čo sa toho týka, je to vnútorná organizácia firmy, nie iniciatíva zákazníkov a keďže nie ste nijak zainteresovaná vedením firmy, nemôžete ovplyvňovať či si dovolíme dať nejakú akciu pre budúcich zákazníkov alebo nie.
Samozrejme, že tovar je z Poľska, my sa inak ani neprezentujeme. takže to je zavádzajúca informácia od vás a nakoľko uvádzate, že ste tovar ani neposkladali, tak druhá zavádzajúca informácia je o kvalite tovaru, ktorú ste si ešte ani neodkontrolovali. Na základe toho sme Vás kontaktovali aj mailom s konkrétnymi informáciami.

liankaemily
25. mar 2019

@janula1818 ja som objednavala postel max P2 11.12 2018 a prisla mi 15.3.2019 ...a poskodena..napisala som im pekny email a dali mi 20€ odskodne,za omeskanie🙄este to budem riesit s nimi,vo vsetkom maju zmatok,nemala som platit nic a teraz v priebehu 1 dna poslu email splatny este v ten den....skoda,ze sa tam nemozem dovolat,nastvali ma poriadne...dosky poskodene na viac miestach

liankaemily
25. mar 2019

@jeemima aj nam poslaly poskodene dosky,zlomena preglejka do suplika ,zle nalakovane...riesili ste to?

ria168
3. apr 2019

My už čakáme 10ty týždeň, to už fakt nemáme trpezlivosť, ešte keď čítam, že niektorým prišla poškodená no to už by som nedala, dávno potrebujeme už a nie ešte to posielať preč po 3 mesiacoch čakania ak vôbec najbližšie príde

emili31
3. apr 2019

@ria168 iba 10 tyzdnov :D odporucam napisat mail, mozte nam poslat potom, ake nove vyhovorky maju tentokrat..zhoreny sklad, kona brata syn zomrel, a pod..

niniki
13. jún 2019

@janula1818 dobry den a postel mate? ci vam vratili peniaze?

janula1818
20. jún 2019

@niniki máme po 3 mesiacoch ;)

katka211182
20. jún 2019

Nedá mi opätovne sa do diskusii zapojiť. Síce nám tiež posteľ po dvoch mesiacoch nakoniec prišla (ešte pred rokom), mala preliačenú jednu nohu, ktorú som hneď nafotila a poslala na reklamáciu. Po polroku "naťahovania" mi prišla 14.12.2018 odpoveď:
Dobrý deň pani Tagajová, tieto čelá sme už niekoľkokrát zakúpili avšak
vždy prídu kuriérom poškodené a reklamáciu nám výrobca stále nechcel
uznať. Vždy tvrdil, že je to vinou kuriéra, takže na základe toho sme sa
rozhodli, že túto spoluprácu s ním ukončíme, samozrejme čo sa týka Vás,
dovolím si vám navrhnúť finančné odškodnenie vo výške ceny čiel teda 40
eur. Poprosím Vás či súhlasíte s touto alternatívou. Vopred ďakujem za
odpoveď.
S pozdravom
Kráľovstvo detí

Na základe tohto som súhlasila s odškodnením, ktoré mi akosi zabudli poslať. Po ďalších troch mesiacoch som ich na to mailom upozornila (presne 25.3.2019), ale na to mi už neprišla žiadna odpoveď a samozrejme ani odškodné.

Najhorší internetový obchod s akým som sa doteraz stretla. Už mi vôbec nejde ani o peniaze, ani o náhradný diel... Dávajte si mamičky na tento internetový obchodík pozor a ak vám záleží na vašom zdraví a nechcete sa nechať pripraviť o nervy, tak radím neobjednávajte! Platí tu výrok: "Neni sme tak bohatí, aby sme kupovali lacné veci!"

danciacik
20. jún 2019

Dobrý Katka ďakujem za váš podnet a cením si ho aj keď je negatívny.Ale nedá my na to reagovať ,situáciu som Vám vysvetlila žiaľ aj to sa stáva pri tejto práci.Nie každý obchod sa podari a nie každý zákazník bude spokojný tak to už v biznise chodí.Čo sa Vás týka chybu si priznávam a samozrejme že ju napravím tak ako som sľúbila.Tiež som len človek,ktorý zabudne.Neverím,že sa to nestalo aj Vám.Všetko dobré prajem a pekný deň.

niniki
20. jún 2019

@janula1818 dakujem za odpoved

katka211182
21. jún 2019

@danciacik máte pravdu, že človek občas zabúda a tiež že máte toho veľa... Preto som sa snažila byť aj ja trpezlivá, len už mi pohár trpezlivosti pretiekol... Nehovorím, postieľka bola doručená, je funkčná i keď tá preliačená noha esteticky nevyzerá dobre... No tak či tak by som vám radila nájsť nejakých spoľahlivejších dodávateľov, lebo 2 mesačná dodacia doba je obyčajne napríklad na nejaké sedačky na mieru a nie na typizované nábytky...

niniki
26. jún 2019

@katka211182 , @danciacik a uz ste pani vyrovnali ten rozdiel? či ste to už nechali tak?