Ktorej z vás deti pozeravaju túto rozprávku?Je to o čiernom králikovi a ostatných jeho zvieracích kamošov o ktoré sa starajú nejaké štrikovane bábiky či čo. Aj moje deti to pozerajú a mňa vždy zaujímalo prečo si ten Pando stále dáva dole tie žlté kraťasy.
Moje deti to pozerajú a minule sme sa s dcérou na seba pozreli a zasmiali sme sa na tom, ale fakt nechápem prečo tie slipy dáva dolu😄Ale inak rozprávka je to podľa mňa veľmi pekná.
*kraťasy nie slipy
Neviem prečo si ich dáva dole ale poznám priveľa detí, ktoré to robia tiež :D
@nikelca aj ja myslím,že proste zobrazujú to,čo robia deti. Tiež som to párkrát videla.
Sa smejem, lebo aj u nás obľúbená rozprávka a tiež som sa zamýšľala prečo si Pando dáva dole kraťasy 🤷 Ale inak je to pekná rozprávka, malý na tom fičí už dlho.
lebo Pando rad beha iba v spodnom pradle 😀 ja som to uz malej zakazala pozerat, liezlo mi to na nervy, stale len bing bing bing 🙈🙈🙈
ja som si to nikdy neuvedomila 🙈🤣🤣 nabuduce si to vsimnem 😁
oh bing ide u nas cely den😭 na nervy, nemozem ho ani vypnut lebo dcera spusti taky rev😵💫 len co ma stve ze je to po cesky a dcera potom mluvi cesky 😂
@ivanki aj u nas je vela ceskych slov 🙈
@ivanki môj tiež "mluvil" a dosť teda 🙉😀, teraz to pozeráva v angličtine, a opakuje kopec slov, aj sa ma pýta čo niektoré slovíčka znamenajú,veľa si aj pamätá.
To nevieme ani my,moje deti ho radi pozerajú. Aj keď syn už pomenej